Guardiola? To je pro Tourého konečná… Aspoň podle jeho agenta

Psal se rok 2010 a Yaya Touré mířil z Barcelony do Manchesteru City. Ve španělském velkoklubu totiž už nedostával od Pepa Guardioly tolik prostoru, kolik by si představoval, a tak byl za 24 milionů liber prodán do Anglie.

Poté co bylo oficiálně oznámeno, že španělský stratég po letošní sezoně převezme právě Manchester City, se nelze divit, že se začínají rojit spekulace, co bude s reprezentantem Pobřeží slonoviny dál.

Přečtěte si také: Skalák a ti druzí! Kdo v Anglii utrácel nejvíc a kdo byl lakomec? Přehled NEJ přestupů z Deadline Day!

Yaya Touré

„Myslím si, že Yaya po sezoně Manchester opustí, “ řekl například pro britský deník The Sun hráčův manažer Dimitry Seluk. Touré má sice u Citizens smlouvu do léta 2017, už před aktuální sezonou se však čile spekulovalo o oboustranných sympatiích s francouzským PSG.

Dvaatřicetiletý záložník odehrál v bleděmodrém dresu 184 zápasů a nastřílel 53 branek a určitě by se s fanoušky velmi rád loučil s pohárem nad hlavou. Manchester City je ve hře v Lize mistrů, Premier League i obou ligových soutěžích.

Přečtěte si také: Nahoru i dolů. Nejlepší a nejhorší momenty Johna Terryho v dresu Chelsea, tituly i zahýbání

 

Foto: Reuters
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru