Málem nepřijel a nakonec byl králem All Star Game. Příběh bitkaře Johna Scotta, kterému přál výhru i Jágr

V miniturnaji jednotlivých divizí NHL bylo opravdu na co koukat!

Tým hráčů Atlantické divize vedený kapitánem Jaromírem Jágrem v prvním utkání rozdílem jednoho gólu porazil Metropolitní divizi. A legendární hráč s číslem 68 všem ukázal, že do starého železa ještě zdaleka nepatří. Přesně na takovou lahůdku fanoušci v Nashvillu čekali!

Přečtěte si také: VIDEO: Jágr volal z All Star Game mámě. Na ledě se objevil jeho „bratr“ Subban a vyhrál dovednostní soutěž!

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=mB0k5PchxY0[/fve]

V duelu hráčů Centrální a Pacifické divize bylo k vidění o poznání více gólů. Došlo dokonce i ke „rvačce“. Bitkaře Johna Scotta, kterého fanoušci na All Star Game poslali spíš z recese, vyzval Patrick Kane, jeho bývalý spoluhráč z Chicaga!

[fve]https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=Z4rWck9X0aA[/fve]

Ve finále turnaje padla sice jen jediná branka, ale nikdo se rozhodně nenudil. O gólové šance nouze nebyla, brankáři zkrátka předváděli skvělé výkony.

Tým Jaromíra Jágra nakonec prohrál, ale jak se svěřil na sociálních sítích, vůbec mu to nevadilo. Vítězství totiž přál někomu jinému!

Nejužitečnějším hráčem se stal právě John Scott. Sladký závěr All Star víkendu pro hráče, který ani nechtěl do Nashvillu přijet. Podle vlastních slov cítil, že mezi hvězdy nepatří. Nakonec se dočkal uznání nejen od diváků, ale i od víkendových spoluhráčů, kteří svého 203 cm vysokého prozatímního kapitána dokonce nosili na ramenou.

Paradoxně se Scott možná s NHL setkal naposledy. Z Arizony byl totiž v průběhu sezony vyměněn do Montrealu a hraje jen v nižší AHL.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=NRUmpLg-BRY[/fve]

A takhle slavila cenu MVP pro Scotta jeho matka!

https://twitter.com/ryanbiech/status/693968321381683204

[blog_program_info id=“6151991″]

Výsledky utkání hvězd NHL v Nashvillu:

Finále:

Pacifická divize – Atlantická divize 1:0 (0:0)

Branka a nahrávky: 14. Perry (D. Sedin, Burns)

Semifinále:

Atlantická divize – Metropolitní divize 4:3 (2:2)

Branky a nahrávky: 4. E. Karlsson (Larkin), 10. Jágr (Larkin), 13. Ekblad (R. O'Reilly, Komarov), 16. Subban (Larkin, Bishop) – 2. Letang (Malkin), 5. Kuzněcov (Faulk), 11. Malkin (Saad, Schneider)

Centrální divize – Pacifická divize 6:9 (3:3)

Branky a nahrávky: 1. Neal (Duchene, S. Weber), 9. Neal (Duchene, S. Weber), 10. P. Kane (Jamie Benn, Rinne), 15. Byfuglien (Seguin, Tarasenko), 15. Seguin (Byfuglien, Tarasenko), 19. Josi (Seguin, Neal) – 1. Scott (Burns), 6. Pavelski (D. Sedin, Perry), 9. Gaudreau (Giordano, Hall), 12. D. Sedin (Gibson), 14. Scott (Burns), 15. Hall (Gaudreau), 15. D. Sedin (Perry, Doughty), 18. Hall (Burns), 19. Doughty (Pavelski)

Foto: Reuters
(kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru