FA Cup: Do bitvy jdou čtyři velikáni včetně Arsenalu. Uvidíte ho v O2 TV!

Některé týmy z Premier League se nestihly ani pořádně rozkoukat a už se musely s nejstarší soutěží na světě rozloučit. Ty zbylé pokračují ve 4. kole FA Cupu. Hned 4 zápasy můžete vidět na stanici NOVA Sport 1.

Už v pátek přivítá druholigové Derby County slavný Manchester United. Nechybělo mnoho a Berani hráli s docela jiným soupeřem. Rudé ďábly totiž ve třetím kole proti Sheffieldu United zachránil až teatrální pád Memphise Depaye a proměněná penalta Wayna Rooneyho ve třetí minutě nastavení.

[blog_program_info id=“6160637″]

Naskočí Gunners na vítěznou vlnu?

Arsenal čeká po nepovedeném ligovém utkání s Chelsea druholigové Burnley, které se jeví jako ideální soupeř pro návrat na vítěznou vlnu. Úřadující šampion a nejúspěšnější tým v historii poháru se může spolehnout na vynikající výkony Petra Čecha a také na góly Oliviera Girouda. Právě tito dva jsou v letošní sezóně největšími strůjci výborných výkonů Arsenalu. Ty však se nezakládají jen na jednotlivcích, ale především na výborném týmovém pojetí, to svěřencům Arséna Wengera přineslo potřebné sebevědomí, které v posledních letech postrádali. Do hry by navíc po zranění mohl naskočit Tomáš Rosický!

Tomáš Rosický fotbal

[blog_program_info id=“6160640″]

Liverpool prahne po odvetě

Druhé sobotní utkání nabídne střet dvou týmů z Premier League. Liverpool, aktuálně sedmý tým tabulky, vyzve West Ham, který je na tom jen o stupínek lépe.

Liverpool měl v minulém kole velké problémy přejít přes Exeter City, tým ze čtvrté ligy. Po remíze 2:2 v prvním utkání zvládli Reds postup až napodruhé. Odvetu sice jednoznačně ovládli 3:0, ale i tak udělali svým fanouškům vrásky na čele.

S West Hamem se utkali svěřenci Jürgena Kloppa nedávno v lize a Kladiváři zvítězili 1:0. Přišel čas na odvetu?

[blog_program_info id=“6160642″]

Obr proti trpaslíkovi

Víkend s FA Cupem uzavře duel mezi Carlisle United a Evertonem. Bude to další střet obra s trpaslíkem, protože Carlisle hraje čtvrtou nejvyšší soutěž. Na druhou stranu, domácí bude bezpochyby čekat mohutná podpora vyprodaného stadionu, který se svou kapacitou 18 200 míst patří k těm větším ve čtvrté lize. Everton má zase na své straně belgického střelce Romela Lukaku, který bude obranu domácích intenzivně zaměstnávat. I díky němu Everton letos patří k nejofenzivnějším celkům v Anglii.

[blog_program_info id=“6160644″]

Foto: Reuters
(tz, red)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru