Rallye Monte Carlo kraloval Ogier. Se suverénem WRC se svezla i tenisová kráska Wozniacká

Pro dvaatřicetiletého Sébastiena Ogiera z týmu Volkswagen to byl v Monte Carlu třetí triumf v řadě, celkově ve světové rallye vítězství č. 33.

FIA World Rally Championship – Round 1 of 14Sébastien Ogier/ Julien Ingrassia (Volkswagen Motorsport) winning Monte 2016!#WRC #RallyeMontecarlo

Zveřejnil(a) WRC dne 24. leden 2016

„Je to týmové vítězství. Můj tým odvedl skvělou práci a auto bylo dokonalé. Jsem velmi šťastný za výhru pro Volkswagen!“

Ve čtyřdenní soutěži, kterou jste mohli sledovat na O2 Sport, za sebou nechal s pohodlným téměř dvouminutovým náskokem týmového kolegu Nora Mikkelsena. Třetí skončil Belgičan Neuville, jemuž v závěrečných rychlostních zkouškách dělala potíže převodovka jeho vozu Hyundai.

wrc

[blog_program_info id=“6086742″]

Triumf Ogierovi usnadnilo i odstoupení britského rivala Meeka, jenž byl průběžné druhé místo nucen vzdát kvůli technickým problémům svého Citroënu.

Celebrity ve voze

V úvodu závodů nebyl Ogier v autě sám, ale společnost mu dělali Pierre Casiraghi, syn monacké princezny Caroliny, a bývalá světová jednička z Dánska, Caroline Wozniacká.

„Těší mě, že jsem mohl svézt tak skvělou sportovkyni a skvělou osobnost,“ napsal posléze Ogier na Twitter.

A radost vyjádřila i dánská krasavice.

Žiju tady v Monaku, ale tenhle rychlý taxík byl úplně nová zkušenost. Vedle Sébastiena Ogiera jsem se cítila doopravdy bezpečně.

Caroline Wozniacká

„Jeho kontrola auta je neuvěřitelná,“ potvrdila po jízdě Wozniacká. „Bylo to opravdu skvělé a velmi vzrušující,“ přidal se posléze Casiraghi.

Celebrity a oslavy – jak začala Rallye Monte Carlo 2016.

https://twitter.com/VolkswagenRally/status/690461506656305152

[blog_program_info id=“6086742″]

Foto: Facebook Sébastien Ogier
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru