Dva samurajové proti 55 dětem! Takhle šílený fotbalový zápas se mohl hrát jedině v Japonsku

Nedávno se internet bavil tím, jak fotbalový trenér zesměšnil dvojitými jesličkami svého svěřence. Konečně jsme našli, kým se asi mohl inspirovat.

Podobný rozdíl třídy totiž předvedli dva momentálně bundesligoví záložníci ve svém rodném Japonsku!

[fve]https://youtu.be/XICoCI20o-E[/fve]

Sami dva dospělí hráči prokličkují od vlastního vápna přes celé hřiště mezi mladíky v červených dresech, jichž je více než 30.

Happy end nikoho nepřekvapí, bývalý hráč Manchesteru United Shinji Kagawa (nyní Borussie Dortmund) překoná i tři brankáře a neomylně zavěsí.

Aby to však nebylo tak jednoduché, na hřiště vyběhnou další mladíci, až je jich celkem 55. Jako mravenci se na Kagawu i Kiyotakeho (Hannover 96) seběhnou, ale ti dva si i tak poradí a znovu skórují.

Tato výzva byla součástí natáčení pro místní televizi, ale hráči (v té době nastupující za Manchester United, resp. Norimberk) ji nebrali ani trochu na lehkou váhu. Jak k tomu ale přijdou chudáci děti?

Pokud vás tenhle bizarní zápas zaujal, vychutnejte si i delší verzi s procítěným japonským komentářem:

[fve]https://youtu.be/6mieCtHd23w[/fve]

Aspoň proti dětem

Z celé akce měl největší zábavu britský tisk. Kagawa stál United v létě 2012 okolo 17 milionů liber, ale v Moyesově týmu si nevybudoval pevnou pozici. V první sezoně vstřelil 6 branek, ve druhé ale do doby zveřejnění videa ani jednou neskóroval.

„Tak aspoň proti dětem,“ psaly britské noviny. Ani později se však japonský záložník naplno neprosadil a v létě 2014 odešel za zhruba poloviční částku zpět do Dortmundu.

Přečtěte si taky: Nejtrapnější vlastňák roku? Svět baví video brankářského nešiky

(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru