Balíček pro Čecha? Těsně vedle, gólman číslo 1 už sídlí jinde!

Cobham, Colney… Člověk se snadno splete. V Cobhamu ale museli pořádně koukat. Adidas si před nedělním londýnským derby spletl centrály obou klubů a nové rukavice pro českého gólmana zamířily do Cobhamu, tréninkového centra Blues.

O sabotáž se pravděpodobně nejedná, zásilka byla údajně ihned a s úsměvem odeslána na správné místo určení a Petra Čecha nemusí před pikantním duelem nic znepokojovat.

Arsenal je vděčný za navrácení Čechových rukavic… Poté, co byly poslány Chelsea.

[blog_program_info id=“6086739″]

Tygří skok

Český reprezentant je ve skvělé formě, v minulém kole zachránil svému týmu bod proti Stoke City a jeho tygří skok byl vyhlášen zákrokem kola:

Dvojitý zákrok proti Stoke City. Petře Čechu, jsi úžasný!“

https://twitter.com/ArsenalsRelated/status/688848417787916288

Až za ním se mimo jiné umístily jiné brankářské kapacity jako Joe Hart, David de Gea nebo Thibaut Courtois, jenž Čecha loni v létě z Chelsea vyštípal.

Petr Čech je na čele i další statistiky – společně s Joe Hartem se dělí o nejvyšší počet čistých kont v letošní sezoně Premier League.

A chvála se na něj valí ze všech stran. Ódami nešetří kouč Wenger a před měsícem se nechal slyšet Theo Walcott, že český brankář naprosto změnil fungování obrany Arsenalu. Na jeho konto se vyjádřil i německý kolega z defenzivy, obrovitý stoper Mertesacker:

„Ví, jak se vypořádat s různými situacemi a jak podávat kontinuálně dobré výkony. Díky jeho radám a doporučením jsme silnější. Mít kolem sebe někoho, jako je Petr, musí být pro mladé hráče v klubu hodně užitečné.“

Přečtěte si taky: Loni s Blues, letos s Gunners? Petr Čech se může zařadit po bok legend!

 

Gunners vévodí o skóre tabulce Premier League, Chelsea drží až nelichotivou čtrnáctou příčku. Rozdíl mezi oběma celky činí 19 bodů a už v neděli od 17 hodin dojde na vzájemné střetnutí.

V 6. kole se po brankách Zoumy a Hazarda radovali modří, povede se Čechovi a Arsenalu oplatit Chelsea podzimní porážku?

[blog_program_info id=“6086739″]

Foto: Reuters
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru