Tak určitě Ondřeje NOVOTNÉHO: Radek Duda je kluk, který vás nepodělá


Notice: Undefined index: file in /data/web/virtuals/176397/virtual/www/domains/proo2.cz/wp-includes/media.php on line 1734

Notice: Undefined index: file in /data/web/virtuals/176397/virtual/www/domains/proo2.cz/wp-includes/media.php on line 1734

Ten můj byl velmi negativní. Duda byl pro mě představitelem arogantního a často záludného týpka, který jde když ne za, tak na hranu věcí a velmi často zbytečně.

Jenže pak jsem jej poznal osobně, a jak už to v životě bývá… neměl jsem ve svém úsudku úplně pravdu.

Radek Duda

Ano udělal spoustu větších či menších přešlapů, ale rozdal také spoustu hokejové radosti a i dnes odvádí pro každý svůj tým možné maximum.

Je pravda, že může mít na to maximum jiný názor, a pak je asi problém, nicméně rozhodně je ve svých téměř 37 letech příkladem profesionalismu v přístupu a tvrdosti práce, kterou odevzdává.

Nespoutaný živel

Radek Duda byl dříve mladý, ambiciózní a často nespoutaný živel, který chtěl dělat všechno naplno. Zklamání z nepodařeného průniku do NHL v něm zůstává dodnes. Schytal i další rány, když si zavřel dveře do reprezentace nebo získal nálepku věčně problémového hráče.

Radek Duda

Za sebe musím říct, že mě Radek baví jak herně, tak lidsky. V soukromí, jak jsem jej poznal já, je to kluk, který vás, jak se říká, nepodělá, ba naopak podrží.

Přál bych mu ještě nějaký úspěch. Jsem přesvědčený, že kdyby byl v kvalitním klubu, tak může dělat velký vítr ve statistikách, a kdo ví, třeba by i na tu repre ještě bylo…

Bojíme se osobností?

Na jeho případu jde vidět, že lidi v Čechách se často bojí osobností. Duda, ať už na něj nazíráte jakkoliv, osobnost je. Osobnost, která láká, ale i rozděluje.

Radek Duda

Na ledě vyčnívá z davu a myslím, že jen tak neuhýbá, což dle mého názoru ukázal i v rozhovoru.

Tak určitě 4 s Radkem Dudou si můžete pustit prostřednictvím O2 TV na stanici O2 Sport.

A jaký na něj máte názor vy?

 Foto: hcskoda.cz, alpacino.estranky.cz
Ondřej Novotný Autor článku
Ondřej Novotný
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru