Real i Atlético mají zastavené přestupy! Na koho si musí Bílý balet nechat zajít chuť?


Notice: Undefined index: file in /data/web/virtuals/176397/virtual/www/domains/proo2.cz/wp-includes/media.php on line 1745

Notice: Undefined index: file in /data/web/virtuals/176397/virtual/www/domains/proo2.cz/wp-includes/media.php on line 1745

Trest tak znatelně narušil plány nového kouče Realu Zinédina Zidana. Koho chtěl do Madridu v nejbližší době přivést, a na koho si tedy Real musí nechat zajít chuť?

Paul Pogba

Zidanovým prvním velkým přestupem měl být francouzský reprezentant Paul Pogba z Juventusu. Bílý balet přece by šanci na jeho získání měl – zákaz přestupů vejde v platnost až začátkem února –, jenže to má háček. Sám božský Zizou před pár dny prohlásil, že v lednu Real žádné příchody neplánuje. Nedonutí ho ale náhodou trest změnit přestupovou strategii?

Paul Pogba Juventus

Harry Kane

Jednu superstar už před pár lety Real z Tottenhamu do Španělska přetáhl. Tak proč ne znovu. Ke Garethu Baleovi by se tam údajně mohl brzy připojit také anglický supertalent Harry Kane. Za Balea vysázel Real údajně až 90 milionů liber. Kolik by stál talentovaný Kane?

Harry Kane Tottenham

Eden Hazard

Belgický šikula, který v minulé sezoně podle mnohých už už šlapal na paty fenomenálnímu duu Cristiano RonaldoLionel Messi, se letos stejně jako celá Chelsea zoufale trápí. Podle některých informací má dokonce zájem z Chelsea odejít. Zidane se obdivem k Hazardovi nikdy netajil. Pokud ale má zamířit v nejbližší době na jih, mělo by to být v následujících třech týdnech. Další přestupy může Real dotáhnout až v létě 2017.

Eden Hazard Chelsea

Foto: Reuters
(jz, fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru