Capital One Cup: Boj o jízdenky do Wembley můžete sledovat živě přes O2 TV!

V úterý večer nastoupí Stoke City proti Liverpoolu.

Oba týmy podávají v letošní sezóně rozporuplné výkony, kdy výhry nad silnými soupeři střídají nečekané ztráty s outsidery. Liverpool je zatím v Premier League osmý, Stoke patří desátá příčka.

liverpool lovren klopp

Liverpool si hodně sliboval od výměny manažera, ale výsledky jako na houpačce prakticky sebraly Reds šanci na mistrovský titul. Avšak Jürgen Klopp by se svým týmem mohl získat pohárovou trofej. Cesta se jeví být poměrně schůdná. Semifinálový soupeř Stoke je ze zbylé čtyřky papírově nejslabší.

Utkání můžete sledovat prostřednictvím O2 TV v úterý od 20.55 na stanici Nova Sport 2.

Souboj ofenzivních armád

Druhá semifinálová dvojice nabízí střet ofenzivně laděných týmů. O útočné síle Manchesteru City asi není třeba mluvit. Třetí tým tabulky anglické ligy je s 39 góly nejproduktivnějším týmem soutěže.

Ovšem také liverpoolský Everton, soupeř Citizens pro semifinále, se v tomto ohledu nemá za co stydět. S 36 vstřelenými brankami je v Premier League třetí, ačkoliv podle bodů mu patří až jedenáctá pozice.

Hlavní podíl na této vynikající střelecké produktivitě má belgický forvard Romelu Lukaku, který ke svým patnácti ligovým trefám přidal další čtyři v Capital One Cupu a v letošní sezóně je největší ofenzivní zbraní Evertonu.

Romelu Lukaku

Také středeční duel můžete od 20.55 vidět prostřednictvím O2 TV na stanici Nova Sport 2.

Oba zápasy komentuje Michal Hrdlička.

Foto: Reuters
(red)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru