Top 5 fotbalových boháčů roku 2015. Má víc Messi, nebo Ronaldo?

5. Wayne Rooney

Anglickému kanonýrovi se letos příliš nedaří, stejně jako celému Manchesteru United, do kterého přišel v roce 2004 za 37 milionů eur z Evertonu. Jmění třicetiletého střelce je vyčíslováno na 103 milionů eur.

Manchester United wayne rooney

4. Zlatan Ibrahimovič

Švédský „národní hrdina“ letos vykopal Švédům v baráži postup na Euro. Na klubové úrovni táhne suverénní PSG k zisku francouzského titulu. S přibližně 105 miliony eur na účtu je velký šoumen navíc nejstarším hráčem v elitní pětce boháčů.

švédsko zlatan ibrahimovic

3. Neymar

Brazilský talent je ve svých 23 letech naopak nejmladším „pracháčem“ v TOP 5. Do Barcelony přišel v polovině roku 2013 z FC Santos za 57 milionů eur. Na nedostatek peněz si tento mladík určitě stěžovat nemůže. Údajně může hospodařit se 135 miliony eur.

Barcelona's Neymar celebrates a goal against Villarreal during their Spanish first division soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, November 8, 2015. REUTERS/Albert Gea

2. Lionel Messi

Argentinec, který se stal už ve svých 28 letech fotbalovou legendou. Odchovanec Barcelony letos velkou část sezony zatím proseděl pouze mezi zraněnými, nyní už je fit a může tak naplno vydělávat. Jeho jmění je odhadováno na 200 milionů eur.

Lionel Messi

1. Cristiano Ronaldo

Boháčům vévodí nejlepší fotbalista loňského roku, slavný CR7. Portugalec od roku 2009 válí za Real Madrid, objevují se však spekulace, že by se z Bílého baletu mohl vrátit zpět do Anglie, odkud do Španělska odešel. Držitel Zlatého míče za roky 2013 a 2014 má letos spadeno na obhajobu. Na účtu prý má 210 milionů eur.

Cristiano Ronaldo

Zdroj: Goal.com
Foto: Reuters
(rw)

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru