Zlatan v Premier League? Rád bych ho tam viděl, prohlásil jeho agent

Čtyřiatřicetiletému útočníkovi Paris Saint-Germain Zlatanu Ibrahimovičovi v létě vyprší smlouva a možností získat takového borce zadarmo by nepohrdli snad nikde.

Ve hře je pořád zámořská Major Soccer League. Jeho agent Mino Raiola v nedávném rozhovoru  pro SkySports připustil, že anglická Premier League opravdu může být jednou z možností.

Máme spoustu rozjednaných projektů, ale on se ještě nerozhodl. Jestli může hrát v Anglii? Jistěže ano, v létě bude volným hráčem a některé z klubů o něj vždy projevovaly zájem. Co nakonec ale opravdu uděláme v dané chvíli, vážně nevím.

Desetinásobný vítěz ankety o nejlepšího švédského fotbalistu se může pyšnit titulem z Nizozemska, Itálie, Španělska i Francie. Ten anglický by se mu do sbírky jistě hodil.

Rád bych ho v Premier League viděl. Myslím, že je to soutěž jako stvořená pro hráče s jeho silou, schopnostmi a technikou. Na stadionech vždy panuje fantastická atmosféra a fotbalem lidé doslova žijí.

Jisté ale je, že Ibrahimovič v pařížském velkoklubu zůstane do konce sezony.  „On chce být s nimi, oni zase chtějí jeho. Ke klubu máme opravdu silný vztah,“ řekl Raiola.

[poll id=“37″]

Foto: Reuters
(kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru