Čech, nebo de Gea? TOP 5 nejlepších zákroků první poloviny Premier League

1. Thibaut Courtois (Chelsea)

Muž, který z Chelsea „vyhnal“ Petra Čecha, se hned na počátku sezony zranil a dlouhých 10 ligových zápasů, z nichž Blues prohráli rovnou polovinu, nuceně pauzíroval. Po návratu se mladý Belgičan postupně dostává do své loňské formy, nejlepší výkon předvedl právě v posledním zápase roku 2015, když vychytal střelce Manchesteru United.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=WLHvCQ-om9I[/fve]

2. David de Gea (Manchester United)

Poslední výhra Manchesteru United v roce 2015 se datuje 21. listopadu, kdy Rudí ďáblové porazili Watford na jeho hřišti 2:1. Svou zásluhu na tom měl i španělský gólman, který letos málem přestoupil do Realu Madrid.

3. Hugo Lloris (Tottenham)

Už čtvrtou sezonu za sebou hájí svatyni Kohoutů francouzská jistota, což kvituje i náš bloger Jiří Hošek. Letos předvádí jeden hezčí zákrok než druhý a je to i jeho zásluha, že se Tottenham po polovině soutěže nachází na skvělé 3. pozici. Takto se vytáhl 29. listopadu proti Chelsea, kdy udržel bezbrankovou remízu 0:0.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=VbgeMjL0aFo[/fve]

4. Petr Čech (Arsenal)

Česká reprezentační jednička po přestupu z Chelsea do Arsenalu začala v anglické lize opět naplno čarovat. O skvělém reflexu „muže s maskou“ se přesvědčili už ve 3. kole fotbalisté Liverpoolu, proti kterým udržel svou první ligovou nulu v barvách Gunners.

https://twitter.com/RealAbdulQadir/status/635900469240434688

5. Artur Boruc (Bournemouth)

Polská jednička se má v brankovišti Bournemouthu co ohánět. Po skalpu Chelsea z 15. kola si i v tom následujícím ligový nováček překvapivě poradil se silným soupeřem. Třešně tentokráte porazily Manchester United 2:1, a to i díky skvělému dvojzákroku rodáka ze Siedlce.

[poll id=“36″]

Foto: Reuters
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru