Tak určitě Ondřeje NOVOTNÉHO: Tomáš Řepka se největšího faulu dopustil na milovaném klubu, kariéře a fanoušcích

Prvním hostem byl Tomáš Řepka

Jeho příběh je enormně zajímavý a rozděluje společnost. Dostal jsem se k němu přes kamaráda Honzu Kmocha a moje první schůzka s ním proběhla v kavárně na Smíchově.

Tomáš se chtěl potkat někde, kde se dá kouřit, ale protože bylo plno, tak jsme stejně skončili v nekuřáckém prostoru. Domluva s ním byla rychlá a přímá.

Řekli jsme si, že osobní věci a rodina jsou pro rozhovor tabu, což nemám problém respektovat, a vše ostatní je RING volný. 

Seděli jsme spolu asi půl hodiny a musím říct, že je Tomáš člověk, který vás okamžitě zaujme a mluví s vámi hodně otevřeně.

tomáš řepka ondřej novotný

Největší faul? Vůči milovanému klubu

A jaký je můj názor na něj po tomto zajímavém a otevřeném rozhovoru?

Tomáše Řepku jsem vnímal vždy jako fanoušek fotbalu. Což znamená, že jsem obdivoval jeho úspěchy v zahraničí a zatracoval jej především za reprezentační a jiné „blikance“.

Ovšem souhlasím s tím, že díky lidem jako on je sport zajímavější. Nesmí to však překročit hranu.

Způsob, jakým popisuje své chování k majiteli Sparty Křetínskému a své jednání v kauze ovlivnění zápasu (České Budějovice – Liberec, pozn. red.), je pro mě přes čáru a nedokážu to přijmout a vidět jinak než negativně.

Chladně promyšlená pomsta jednomu člověku, na kterého zanevřel, byť jej mnohokrát dle mého vidění světa podržel, je jedna věc. Vzít si však jako rukojmí svého činu dva fotbalové kluby plné lidí, kteří dělají svou práci, a vlastně i celou obec fanoušků je šílené.

tomáš řepka ondřej novotný

Tomáš sám říkal, že je pyšný, že z jeho 20 červených karet byla jen jedna za škaredý faul.

Toho největšího úmyslného faulu se však dopustil na milovaném klubu, fanoušcích, kariéře, ale hlavně na svém odkazu, který je tímto momentem pošpiněn.

Chtěl bych věřit, že čas vše napraví a že bude Tomáš schopen i tuto věc přehodnotit a v rámci možností napravit.

Jako veleúspěšnému sportovci, který má stále obrovskou podporu lidí a který je velmi zajímavou osobností, bych mu to opravdu přál!

Přečtěte si taky: Fighting, Jágr proti Finsku a Tak určitě! Sportovní momenty roku 2015 podle Ondřeje NOVOTNÉHO

Ondřej Novotný Autor článku
Ondřej Novotný
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru