Ring Ondřeje NOVOTNÉHO: Lucerna má zvláštní kouzlo, každý v ní chce aspoň jednou startovat

6 boxerských duelů přinese jména jako ŠUDA, TOLJA, HOLEC, PEJSAR či ŘÍHA.

lucerna

Lucerna bude narvaná k prasknutí. Má svoje zvláštní kouzlo, a to jak pro diváky, tak pro bojovníky, kteří v ní chtějí mermomocí alespoň jednou v životě startovat, to stejné ostatně platí i pro moderátory či komentátory. Bude to jistě skvělý večer.

lucerna

Pro labužníky K1 a Muay Thai se jedná především o návrat na scénu Pavla Bechtolda, který zápasí jen zřídka. Bývalý zlobr z řad slávistických fanoušků se věnuje především MMA, ale v Lucerně si střihne zápas podle plných thajských pravidel.

Lucernu jsem klukům vždy záviděl a je to pro mě čest. Jestli má soupeř dvě ruce a nohy, tak mě snad ničím nepřekvapí.

Pavel Bechtold

V K1 se bude bojovat i o titul WAKO, který patří k těm nejcennějším. Za českou stranu se proti Longonimu postaví do ringu Petr Kareš.

Prim bude hrát box

Jan Holec senzačně sestřelil v Anglii domácího borce s bilancí 13-0 a od té doby je horkým zbožím. Jeho soupeř Dufek je v profi boxu daleko zkušenějším a ostřílenějším borcem. Umí ustát dlouhé zápasy, a to i proti kvalitním zahraničním borcům, byť jeho loňská porážka KO s Vosykou právě v Lucerně byla rozhodně krokem zpět.

Holec má v rukou granáty a pro mě je favoritem, ale těchto 6×3 by mohlo patřit k vrcholům večera!

Představí se také Tolja, který na 6×3 potká Frane Radniče. Zatím neporažený chorvatský boxer to má 11-0. Jsem na něj zvědavý, ale je to  jeho první výlet mimo domovinu a snad i střet s tvrdou realitou.

V posledním zápase večera pak legenda Luboš „Pitbull“ Šuda také v zápase na 6×3 poměří svůj šerm pěstmi s Tevdorashvilim.

Galavečer profesionálního boxu a K1 na O2 SportPražský sál Lucerna hostí 30. prosince 2015 Galavečer profesionálního boxu a K1 ve stylu 30. let.

Zveřejnil(a) O2 Sport dne 18. listopad 2015

Přímý přenos začíná ve středu v 18.55.

Přečtěte si taky: Fighting, Jágr proti Finsku a Tak určitě! Sportovní momenty roku 2015 podle Ondřeje NOVOTNÉHO
Ondřej Novotný Autor článku
Ondřej Novotný
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru