Pět nejvýznamnějších sportovních událostí roku 2015 podle Tomáše RADOTÍNSKÉHO

Start O2 Sport

Největším zážitkem je pro mě start našeho společného projektu. Všichni jsme do toho šli s velkým nadšením, které je cítit v každém okamžiku. Díky obrovskému nasazení, soudržnosti a týmové práci se nám podařilo nastavit vysokou laťku a v příštím roce se ji pokusíme posunout ještě výš. Je mi velkou ctí být u toho.

O2 sport

Fotbalové mistrovství Evropy do 21 let

Turnaj pořádaný v naší zemi se vydařil po organizační i sportovní stránce. V hledištích stadionů vládla férová sportovní atmosféra a na hřišti se představili vynikající hráči. Doufám, že to nebyl poslední podnik podobného významu, který jsme tu měli možnost vidět.

svedsko

Setkání s lidmi kolem sportu

Pokaždé, když se setkám se zajímavými lidmi, je to pro mě nesmírně obohacující. Za všechny mohu jmenovat například hokejistu Tomáše Vlasáka, jehož jsem měl možnost osobně poznat díky své práci v průběhu květnového mistrovství světa. Poznal jsem tak sympatického chlapíka, se kterým si člověk příjemně popovídá.

Benefiční fotbalové zápasy

Exhibice Česko vs. Německo v Edenu či rozlučka Jaromíra Blažka – to byly akce, které se povedly. Hrál se dobrý fotbal, lidé se bavili a navíc se něco udělalo pro dobrou věc. Kdo ví, kdy zase na vlastní oči uvidíme umění Pavla Nedvěda, Tomáše Řepky, Pavla Kuky

Jaromír Blažek Sparta fotbal

Gauneři odcházejí

Sepp Blatter a Michel Platini mizí z fotbalu. Hlavně u druhého jmenovaného mě to nesmírně těší. Pokládám ho za jednoho z největších škůdců tohoto krásného sportu. Pevně věřím, že už ani jednoho z nich nikdy nespatříme. Kéž by se podařilo z fotbalu odstranit všechny podobné kreatury.

Sepp Blatter Michel Platini

Přečtěte si taky: Pět nejvýznamnějších sportovních událostí roku 2015 podle Petra SVĚCENÉHO

Foto: Reuters, Facebook
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru