Shanahanův podpis i Liga mistrů. Jan HOMOLKA a jeho 5 největší zážitků roku 2015

1) Šance komentovat Ligu mistrů

Jelikož člověk tráví velkou část života v práci, měla by ho naplňovat a bavit. Z toho pohledu je pro mě přestup na O2 Sport událostí tohoto roku. Jsem moc rád, že mohu dělat Premier League či Ligu mistrů.

champions league MD O2 Sport

2) NHL

O návštěvě zápasu NHL sní asi každý hokejový fanoušek. Dvakrát jsem viděl zápas NHL v Evropě, ale to přeci jen není ono. A když k tomu můžete vidět svůj oblíbený tým v dobré formě ve třech zápasech na domácím ledě a v sezoně, kdy se loučí se stařičkou halou, je to fanouškovský vrchol.

Jan Homolka Jan Homolka

3) Semifinále a finále MS v hokeji

Dlouhé roky mi byli a jsou sympatičtí ruští hokejisté. Pro svoje bruslení, šikovné ruce. Vidět sbornou v semifinále a finále MS bylo zážitkem. Semifinále proti USA nabídlo skvělý hokej od obou týmů a fantastického Bobrovského v brance, finále bylo jednoznačnou záležitostí. A i přes Kovalčukův exces a výsledek to stálo za to.

Zaripov

4) Sběratelská sezona

Mistrovství světa v ledním hokeji není jen samotný hokej, ale pro sběratele autogramů největší akcí v Evropě. Kromě aktivních hráčů typu Larkina, Eichela, Crosbyho přibyly i podpisy ze zákulisí. Největším v tomto ohledu byl pro mě Brendan Shanahan či Kevin Lowe. Navíc i ve Státech se sběratelsky zadařilo, takže rok 2015 v tomto směru neměl konkurenci a těžko ho bude něco překonávat.

brendan Shanahan podpis

5) Serena a Novak

Velká sportovkyně, šampiónka, ale také jedna nečekaná porážka. Jen těsně utekl Sereně Williamsové sezónní Grand Slam. Ale její výkony byly opět velkým zážitkem pro tenisové fanoušky, podobně jako u Novaka Djokoviče.

Foto: Facebook Jan Homolka
Jan Homolka Autor článku
Jan Homolka
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru