Fighting, Jágr proti Finsku a Tak určitě! Sportovní momenty roku 2015 podle Ondřeje NOVOTNÉHO

1) O2 Sport

Nástup nové televize je pro všechny přínos. Soupeření mezi televizními kanály a snaha vyniknout je vždy plusem pro diváky. Chápu, že spousta lidí si myslí, že ČT dělá dobrou práci, a jsou zvyklí neplatit za sport a tak dále.

Ale ještě víc věřím, že lidé si zvyknou i na to, že platit za TOP obsah se musí i ve sportu. A že O2 Sport ta TOP bude, záleží už na lidech, kteří v ní pracují.

Něco se daří víc a něco méně, ale já věřím, že do nového roku přibude ještě více odvahy v rámci nových formátů. A více kvality ve zpracování těch starých. Již teď však musím říct, že tým je progresivní a má zápal i snahu a je radost spolupracovat s TOP kolegy v téhle redakci.

2) MMA + bojové sporty v TV

Sedmnáct let se snažím lidem prodat myšlenku, že boj je v každém z nás a že pro něj má každý pochopení a vášeň, byť ji třeba ještě neobjevil. Nyní se zdá, že je jiskra konečně zažehnuta.

Lidé naskakují na vlnu, která, jak pevně věřím, teprve nabírá na síle a v následujících letech se z ní stane tsunami a ta bude postupně drtit jeden sport za druhým. Všem domácím bojovníkům, promotérům a lidem, kteří to desetiletí dělají doslova „garážově“, se splní sen a dostanou šanci zazářit.

Kdo ji využije, je už otázka soutěže. Díky Nova Sport, O2 Sport i Eurosport TV za to, že můžu být součástí jejich programu a vysílání. Snažím se tu důvěru splácet, jak to jen jde. Vím, že je to privilegium, kterého si vážím nadevše.

3) Ronda Rousey vs. Holly Holm

Překvapení roku a pro mě i sportovní a komentátorský zážitek roku. Tenhle turnaj si sedl jak hrnec na prdel a ohlasy na něj byly neuvěřitelné.

[fve]https://youtu.be/oCwlB1oP6OQ[/fve]

4) Jágr vs. Finsko

Poslední vzepětí „Džegra“ v repre bylo okouzlující a ten moment byl prostě sportovně omračující. Přál bych jemu i družstvu ještě ten další krok, ale tohle čtvrtfinále bylo jeho a v ten den mu po právu patřil svět. Čistá radost!

[fve]https://youtu.be/6DVPm78Ozxo[/fve]

5) Tak určitě

Platí, že konec dobrý, všechno dobré. Je to pro mě osobní, takže to dávám až na páté místo, neb chápu, že to zatím asi nevidí všichni stejně. Ale jsem na začátku svých splněných televizních snů. Věřím, že budu schopen naplnit jak představy lidí, kteří mi v tom pomohli a pomáhají, tak své cíle, které jsou opravdu vysoké. A ten soudce ve mně je hodně přísný.

Po letech, kdy kritizuji druhé, mám možnost jít s kůží na trh. Jdu a těším se na to! Pořad začíná 24. prosince ve 20.00 a kdy jindy než na Štědrý den by si člověk měl splnit svůj sen :).

Tak určitě, talkshow O2 SportNová talkshow O2 Sport „Tak určitě“ startuje na Štědrý večer. Takže po kapříkovi a dárečcích, nebo kdykoliv jindy, až se vám to bude hodit. O2TV to totiž umožňuje! Moderuje Ondřej Novotný !

Zveřejnil(a) O2 Sport dne 21. prosinec 2015

K poslednímu a druhému bodu bych pak rád ještě dopsal motto, které se mi líbí a vzal jsem si je za své. Koneckonců od koho jiného se učit, když ne od muže, který během dvou let ovládl hru zvanou UFC a je jejím nezpochybnitelným králem.

Je to i vzkaz a výzva pro všechny soupeře! „We are not here to take a part. We are here to take over! This is MY TIME!!!“

Ondřej Novotný Autor článku
Ondřej Novotný
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru