Leicester vs. Chelsea. Vrátí se Lišky zpět do čela Premier League?

Leicester – Chelsea (21.00, živě O2 Sport od 20.55)

Obhájce titulu je v tíživé situaci, Chelsea se v tabulce nachází jen bod od sestupové příčky. Naopak Leicester se může znovu vrátit do čela Premier League, kde od neděle figuruje Arsenal.

Tým manažera Mourinha v Lize mistrů jasně porazil Porto a ukázal své kvality. V posledních pěti soutěžních zápasech Chelsea vyhrála hned ve třech případech, černou kaňkou je však domácí krach s nováčkem z Bournemouthu.

Lišky z Leicesteru jdou v posledních zápasech od jedné výhry ke druhé (13 bodů z posledních 5 zápasů).

Když se netrefí Jamie Vardy, dokáže jej zastoupit další střelec – Mahrez, který v minulém zápase zaznamenal hattrick.

Sestavy obou týmů se obešly bez překvapení.

https://twitter.com/TSBible/status/676442287652605952

Přečtěte si taky: Čech vyrovnal Jamesův rekord a Arsenal je v čele Premier League!

Sázkařská analýza:

Leicester – Chelsea: 1

tip

Mizérie Chelsea v Premier League nebere konce, v posledním kole prohrála družina kouče Mourinha doma s nováčkem z Bournemouthu, což byl doslova skandál.

Londýnskému celku nepomohl ani návrat Courtoise mezi tři tyče, nefunkční je především rozestavení, které odmítá „Special One“ tvrdošíjně změnit.

Aby toho nebylo málo, úřadující mistr narazí na Leicester, který bude dnes večer usilovat o návrat na první příčku Premier League!

Hosté mohou domácím závidět především produktivitu, jenom tandem Vardy (14) – Mahrez (10) zaznamenal na podzim více branek než celá Chelsea dohromady (17).

Nejlepším střelcem hostujícího celku je se třemi brankami Costa, který ale v posledních zápasech nehraje pravidelně v základu, což poněkud nelibě nese.

Jeho start v jedenáctce vyvolených je tak s otazníkem. Leicester by měl mít naopak kádr pohromadě a minimálně jednou se v koncovce prosadí, o hostech to samé říci nelze.

Na tiket patří jednička.

Foto: Reuters
(mm, rk)
Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru