Tottenham vs. Newcastle: Který z blogerů měl v přestřelce navrch?

Rostislav OBOŇA: Ještě v neděli po obědě, kdy jsem byl psychicky připraven na nakládačku od Liverpoolu, bych na náš boj s Tottenhamem nevsadil ani ukradený dvacetník.

A hle, zázraky se dějí! Liverpool odjel poražen a svět vypadá hned veselejší. Tak si tak říkám, že by to v sobotu s Kohoutama mohlo jít, ale jako realista vidím ještě spoustu neznámých. Každopádně překvapit můžeme pouze pozitivně.

Přečtěte si taky: Newcastle Rostislava OBONI: Blog o Newcastlu? To zase není taková fuška. Přesvědčte se…

Georginio Wijnaldum

Jiří HOŠEK: Tak pokud se Newcastle připravuje na sobotní zápas, budou jeho hráči pořád ofsajd, protože výkop je až v neděli vpodvečer :-). Ale budiž. Chápu, že drsný sever je místem, kde zítra znamená už dnes…

Pro mě je vítězství Toons nad Liverpoolem zhruba na stejném „levelu“ jako výhra Cherries na hřišti Chelsea. Prostě šok.

Koukal jsem, že na bookmakery to ale zas tak velký dojem neudělalo. Na výhru Newcastlu na Lane se nesází už s kurzem 10, ale jen 9,25…

Lucas Leiva  Ayoze Perez

Pořád hodně věřím Spurs. Myslím, že se po remíze na West Brom (kde by loni a předloni bývali nejspíš s takovým soupeřem prohráli…) vrátili malinko na zem, a to by jim mohlo prospět. Ve čtvrtek hrajeme Evropskou ligu doma s Monakem a je vysoce pravděpodobné, že Pochettino postaví naše „béčko“.

Přečtěte si taky: Tottenham Jiřího HOŠKA: Bod, který se třeba nakonec bude hodit

 

OBOŇA: Slovíčkaření, to by jim v Londýně šlo. Nakonec je ale úplně jedno, v který den přijdou o body:).

Je tady sice několik drobných „jestli“, ale při správné konstelaci by se to povést mohlo. Takže jestli McClarena svážou do kozelce, aby neměl vliv na střídání, jestli se na tréninku nikdo nezraní, jestli se hráči hezky vyspinkají a jestli Tottenham proti Monacu nepostaví béčko, ale utahá áčko a jestli třeba Sissoko dvakrát popoběhne správným směrem jako proti Liverpoolu, mohli bychom se V NEDĚLI VPODVEČER usmívat my.

Steve McClaren

Jak ukázal zápas s WBA, proti nahuštěné obraně jsou Kohouti celkem marní a naši zadáci v posledním zápase betonovali jak o dušu.

HOŠEK: Máš, Mrzoute, pravdu v tom, že letošní Premier League je naprosto nevyzpytatelná a absolutně nemá cenu se dívat na postavení v tabulce (kde jste tedy pořád v sestupovém pásmu). Už jsem na podzim viděl řadu zápasů, kdy se hrálo na jednu bránu a bránící tým nějakou „haluzí“ vydyndal bod nebo dokonce tři.

Velmi nerad vzpomínám na zápas proti vám před dvěma lety. Vybavuju si, že to byla neděle, byl Den veteránů, zrovna jsem šel z Whitehallu z kladení věnců…

Tim Krul Newcastle

Totáč měl snad 25 střel na bránu a Krul to tehdy neskutečně vyčapal. Pak jsem si ten zápas pustil ze záznamu a dodnes to je jeden z 5 nejlepších brankářských výkonů, jaký jsem v BPL za poslední 4 sezony viděl… Pak tedy dostal Tim hned v únoru 4 fíky od Spurs doma, ale to Ti jistě nemusím připomínat.

OBOŇA: Asi se, Jiří, shodneme, že v tomhle mači nebude Newcastle tak docela za favorita, hehe. Ale být vámi dávám si pořádného bacha, protože proti papírově silnějším to nějakým nedopatřením často umíme a taky jsme jeden z mála týmů, který dokáže z jedné střely na bránu vytěžit dva góly:). Tak se třeste, abychom nevystřelili třeba dvakrát!

HOŠEK: Jo, s tím se asi dá souhlasit. Já to vidím tak, že když k tomu Spurs přistoupí s nezbytnou dávkou pokory a zahrají svůj lepší standard, tak ve vlaku Magpies zpátky na sever veselo nebude.

Harry Kane

Myslím, že Janmaat bude mít na pravé straně velké problémy. A úplně plasticky vidím, jak se Harry Kane obtáčí ve vápně kolem Mbemby, a míč se třepe v síti dřív, než bys řekl Dele Alli… Mimochodem, píská to Roger East, který ještě letos nikoho nevyloučil. Co takový Sissoko? Nebude mít kopačku nebezpečně vyssoko?

Foto: Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru