Euroliga: Barcelona s Tomášem Satoranským přivítá oblíbeného soka Žalgiris Kaunas

Pinar Karsiyaka Izmir – Lokomotiv Kubaň Krasnodar (18.00, živě O2 Sport od 17.55)

Pro fanoušky klubu Pinar Karsiyaka Izmir bude dnešní zápas rozloučením s letošním ročníkem Euroligy, protože jejich celek již nemá šanci na postup do jarních bojů. Na druhé straně palubovky bude stát Lokomotiv Kubaň, který má naopak postup do TOP 16 už zajištěn a večerní duel si může v klidu vychutnat.

[fve]https://youtu.be/nubCaoi9Bis[/fve]

Hlavní trenér Kubaně Georgios Bartzokas řekl k utkání následující: „Izmir je dobře známý svou láskou k basketbalu a je tam vždy těžké hrát. My stále bojujeme o první místo ve skupině, takže se chceme určitě prosadit. Musíme získat první místo ve skupině!“

FC Barcelona Lassa – Žalgiris Kaunas (21.00, živě O2 Sport od 20.55)

Diváci O2 Sport budou mít opět možnost sledovat výkony českého reprezentanta Tomáše Satoranského, jeho Barcelona se postaví proti Žalgirisu Kaunas.

[fve]https://youtu.be/evIEjjUY8eM[/fve]

Ačkoliv mají oba týmy již jistý postup ze skupiny C, tak rozhodně bude o co hrát. Domácí bojují o první místo, které jim může zajistit právě výhra nad Kaunasem.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=PHufdjqe1-g[/fve]

Ale basketbalisté Žalgirisu přijedou posilněni o předchozí vysokou výhru nad Izmirem v poměru 74:52.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=4JfAZvhkJ7Y[/fve]

Nicméně hosté jsou pro Barcelonu dlouhodobě oblíbeným soupeřem, katalánský klub drží již čtrnáctizápasovou šňůru vítězných utkání nad litevským celkem.

Celkové zápasové skóre 19:1 pak vypovídá jednoznačně ve prospěch týmu Tomáše Satoranského. „Naše poslední dva zápasy v Eurolize nám napovídají, že když nezachytíme začátek, tak pak je velmi obtížné zůstat ve hře. Musíme být proti Barceloně agresivní od začátku, nemůžeme to pak dotahovat ve druhé polovině. Sice máme postup jistý, ale jedeme dál, musíme na sobě makat a zlepšit se,“ říká trenér Kaunasu Gintaras Krapikas.

Foto: Facebook FCB Basket
(ds)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru