Úterní Liga mistrů: Sázkařský Expert FORTUNY vidí v programu až 5 remíz. U kterých zápasů?

Skupina A

Real Madrid – Malmö FF: 1

Hosté bojují na dálku se Šachtarem o postup do Evropské ligy a rozhodně se pokusí ve Španělsku něco urvat.

Real sice nemá proti švédskému protivníkovi o co hrát, ale rozhodně si nemůže dovolit zápas vypustit, to na Santiago Bernabeu jednoduše nejde.

Na švédský celek ale nejspíš dolehne prostředí a respekt ze soupeře, domácí tak zvítězí ještě výraznějším způsobem než v prvním utkání na severu. (2:0).

 Paris Saint Germain

Paris SG – Šachtar Doněck: 02

Pařížský velkoklub je v naprosté pohodě a mužstvu se daří jak v LM, tak ligové soutěži. V posledním duelu skupiny sice nemá PSG o co hrát, ale špatný výkon neočekávám. Na druhou stranu Šachtar je rovněž ve skvělém rozpoložení, v lize deklasuje jednoho soupeře za druhým. A právě výborná produktivita by mohla domácí zaskočit.

S postupem podzimu se výkony ukrajinského mužstva navíc stupňovaly. Hosté v Paříži překvapí.

Sledujte 7 přímých přenosů v multidimenzi od 20.20 na O2 Sport!

Skupina B

PSV Eindhoven – CSKA Moskva: 1

PSV je ve skupině B třetí o bod za Manchesterem a o dva za Wolfsburgem. Hlavní rivalové z hlediska postupu se střetnou ve vzájemném duelu, domácí tak mají všechno ve svých rukách a stačí jim vyhrát.

Hosté se pokusí ještě zaútočit na případný postup do Evropské ligy, k tomu ale potřebují vyhrát, což znamená hrát rovněž na hranici rizika.

Podobný styl hry bude vyhovovat PSV, které je před svými příznivci nesmírně silné, své o tom ví jak United, tak Wolfsburg.

 Přečtěte si také: Liga mistrů: Napjatá skupina B. Manchester United je na hraně vyřazení

Manchester United Louis van Gaal

Wolfsburg – Manchester Utd.: 0

Oba celky jsou zatím na postupových příčkách, ale zle na ně dotírá třetí PSV. Remíza ze vzájemného duelu by United nemusela stačit, a tak hosté musí hrát na vítězství.

Na cizích hřištích to ale není taková sláva, v lize se tým pohybuje kolem 50% úspěšnosti. Zdravotní potíže (kotník) má navíc kapitán Wayne Rooney a jeho start je s otazníkem. V kariéře však už mnohokrát nastoupil přes bolest v okamžicích, kdy by to jiný hráč vzdal. Ani jeho případný start ovšem hostům výhru nezaručí.

Sledujte 7 přímých přenosů v multidimenzi od 20.20 na O2 Sport!

Skupina C

Galatasaray – FK Astana: 1

Pokud chtějí hosté přežít pohárovou zimu a přesunout se do Evropské ligy, potřebují na žhavé istanbulské půdě zvítězit. Astana ukázala v LM kvalitu, ale zejména doma. Venku to žádná sláva nebyla.

Galatasaray se navíc výborně navnadil v generálce s Bursou (3:0), proti papírově slabšímu soupeři tak získal potřebné sebevědomí.

Domácí budou od začátku kontrolovat hru a prosadí se i gólově, svého protivníka porazí o více než jednu branku.

Benfica Astana

Benfica – Atletico Madrid: 0

Atlético potřebuje urvat  tři body, aby vyhrálo skupinu a získalo relativně slabšího soupeře pro jarní část.

Španělé to budou mít ale hodně těžké, Benfica hraje směrem dozadu v poslední době výborně, v rámci portugalské ligy už čtyřikrát v řadě neinkasovala. Klub z Madridu navíc směrem dopředu zrovna neřádí, hodně často rozhoduje o výhře „Atletů“ jediná branka. Vyrovnaný duel bude patrně na góly dietní a skončí smírem.

Sledujte 7 přímých přenosů v multidimenzi od 20.20 na O2 Sport!

Skupina D

FC Sevilla – Juventus: 0

Hostující celek se po tragickém začátku v letošní sezóně zvedl a aktuálně má skvělou fazónu. V lize vyhrál pětkrát v řadě, postup v Lize mistrů si rovněž zajistit s předstihem.

Na Španělské půdě tak mohou některé hvězdy Juventusu chybět, včetně zraněného tria Khedira, Hernanes, Pereyra.

Italské kluby mají nesmírně široký kádr. Sevilla předvádí na podzim hodně nevyrovnané výkony, ale doma se v posledních týdnech hodně zvedla. Dokázala porazit Real Madrid i Valencii. Oba týmy si body rozdělí.

Konoplyanka Sevilla

Manchester City – Mönchengladbach: 02

Gladbach dokázal o víkendu porazit Bayern Mnichov (3:1), což lze označit jako husarský kousek.

V posledním duelu na Etihad Stadium nemá co ztratit. Domácí už mají postup v kapse a před sebou ligu, ve které tým potřebuje body urvat mnohem více. Hráči Manchesteru umí polevit, což se jim na této úrovni nevyplatí. Německý celek v Manchesteru překvapí a bude bodovat!

Sledujte 7 přímých přenosů v multidimenzi od 20.20 na O2 Sport!

 

Foto: Reuters
Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru