Žhavé zboží v Synot lize: 6 kandidátů na zimní změnu dresu

Josef Hušbauer (Sparta)

Kreativní záložník se na Letné ocitl v nepříjemné roli náhradníka. Výrazný zájem o fotbalistu s reprezentačními zkušenostmi projevilo nové vedení Slavie. Dle informací Aktuálně.cz je nečekaný přestup do Edenu už prakticky hotov.

Lukáš Železník (Zlín)

Objevený zlínský střelec je druhou téměř jistou posilou Slavie. Ačkoliv tento pětadvacetiletý útočník netají své sparťanské srdce, v druhé půlce Synot ligy bude pravděpodobně nastupovat v dresu úhlavního nepřítele Letenských po boku Milana Škody.

Josef Šural (Liberec)

Situace kolem útočně naladěného záložníka je opravdu zamotaná. Hvězdě Slovanu končí v červnu smlouva, a tak kolem něj krouží stále více zájemců. Kromě zahraničních klubů jsou po jeho službách lačná obě pražská „S“. Méně pravděpodobné je pak setrvání v Liberci, kde by mu v případě neprodloužení smlouvy hrozilo dokonce přeřazení do juniorky.

Zatímco Šuralův manažer Zdeněk Nehoda v týdnu tvrdil, že už probíhají jednání, sám fotbalista se proti tomu na Facebooku důrazně ohradil.

Dobrý den přátelé, kamarádi a fanoušci.Nemám zapotřebí se nějak ospravedlňovat a dělám to nerad, ale je tu něco co by…

Zveřejnil(a) Josef Šural dne 4. prosinec 2015

Jiří Skalák (Mladá Boleslav)

Před sezonou 2014/2015 odešel ze Sparty Praha do Boleslavi na hostování, které se poté změnilo v přestup. Středočeši uplatnili desetimilionovou klauzuli. Skalákovi se začalo dařit a nyní se o jeho služby začala paradoxně opět zajímat právě Sparta. Velký zájem však je i ze zahraničí. Jak vysoko se cena za reprezentačního záložníka vyšplhá tentokrát? A půjde před blížícím se Eurem 2016 do rizika se změnou dresu?

skalak

Ondřej Zahustel (Mladá Boleslav)

Produktivní tvůrce hry je druhým cílem sparťanského vedení v dresu Boleslavi. Není divu, na podzim už nastřílel sedm branek, což je na záložníka úctyhodné. Dostal se také do reprezentace. Dohoda mezi oběma týmy je prý na spadnutí.

Tiemoko Konaté (Sparta)

Útočník z Pobřeží slonoviny by mohl putovat opačným směrem než Zahustel. Konaté se však po schůzce s vedením Mladé Boleslavi vyjádřil na svém profilu ke své situaci poměrně nevybíravě a jeho budoucnost je nyní značně nejistá. Podle všeho by raději zamířil do zahraničí.

Milí fanoušci, všichni o mě dobře víte, že toho příliš mnoho nenamluvím. Dnes bych se výjimečně chtěl vyjádřit k dnešn…

Zveřejnil(a) Tiémoko Konaté dne 2. prosinec 2015

Foto: Facebook
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru