Mistrovství světa v MMA z pohledu rozhodčího! Užijte si na O2 Sport krvavé souboje přímo v ringu

[related_program]

[fve]https://youtu.be/DeeCVXTBJTs[/fve]

Díky multidimenzi můžou diváci sledovat boje přímo z pohledu rozhodčího, což nabídne naprosto jedinečný zážitek z tohoto nejtvrdšího bojového sportu planety.

Pražská aréna na Podvinném mlýně bude v sobotu svědkem finálových bitev amatérského mistrovství světa v MMA, které se koná pod záštitou světové organizace WMMA. A právě při této příležitosti přinese sportovní stanice O2 Sport dosud nevídané využití funkcí multidimenze.

mma ms praha fighting

„Divák si může vybrat, jestli chce sledovat MMA zápasy z hlavní kamery, z jeřábu nebo z pohledu rozhodčího, což bude naprostá novinka,“ říká Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport. „Při zkoušce ty záběry od sudího vypadaly fakt dobře, fanoušci se mají na co těšit,“ prozradil Kindernay.

[related_program]

Celkem zde bude mít český národní tým zastoupení sedmi bojovníků v sedmi váhových kategoriích. Naši reprezentanti se utkají v domácím prostředí s opravdovou světovou elitou.

pás MMA

Navíc na tomto MMA klání bude přítomen i legendární Fedor Emelianenko. Tento slavný ruský zápasník nedávno oznámil návrat na světová kolbiště a nyní se zhostí role ambasadora pražského mistrovství světa.

Dokáže se v silné konkurenci prosadit například talentovaný zápasník Matúš Juráček nebo v těžké váze Viktor Pavlíček?

mma reprezentace

Sledujte v sobotu výkony českých borců, vůbec poprvé v České republice bude takovouto prestižní MMA akci přenášet v přímém přenosu (od 18.10) stanice O2 Sport!

[related_program]

Foto: M-1 Global, Facebook GCF
(ds)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru