Ring Ondřeje NOVOTNÉHO: MS v MMA díky přímému přenosu na O2 Sport přinese nový záznam do historie

[related_program]

Něco podobného se v historii tohoto mladého, ale na světě nejrychleji rostoucího sportu u nás ještě neudálo.

[fve]https://youtu.be/DeeCVXTBJTs[/fve]

Zároveň bude tento přenos spojen s finálovými zápasy mistrovství světa MMA, které se u nás v pátek a v sobotu odehraje pod záštitou domácího svazu CSMMA.

Je to také poprvé, kdy toto mistrovství opouští půdu postsovětských republik.

A aby toho nebylo málo, tak se k těmto finálovým zápasům přiřadí profesionální duely pod hlavičkou GCF.

[related_program]

40 zemí z 5 kontinentů se bude snažit získat medaile v 7 váhových kategoriích.

Sedmička domácích borců

Česko budou reprezentovat v hale na Podvinném mlýně Artur Mykytenko, Ondřej Ballada, Vítězslav Rajnoch, Matúš Juráček, Miroslav Brož, Michal Kotalík a Viktor Pavlíček.

mma Viktor Pavlíček, Miroslav Brož a Matúš Juráček

Možnými želízky v ohni by měli být především Mykytenko, Juráček, který již má mezinárodní úspěchy i zkušenosti, a Pavlíček. Ovšem překvapit mohou i ostatní.

[related_program]

Hlídáte si váhu?

První boj nečeká zápasníky v ringu, ale na váze. Každý musí navážit již ve čtvrtek přesnou váhu té dané kategorie.

A to mnohdy bývá daleko těžší než samotné utkání. V MMA se s váhou hodně pracuje a není výjimkou, že borci umí shodit i 10 kg během dvou posledních dnů. Během jednoho dne je zase dokáží nabrat zpátky.

Bojovat se bude nikoliv o tradiční medaile, ale jak je v tomto sportu zvykem o pásy šampiónů, které se světové organizaci WMMAA opravdu povedly.

pás MMA

Akce za milion

Šampionát, který přivítá světovou generalitu MMA v čele s prezidentem organizace WMMAA a zároveň zakladatelem jedné z největších organizací zápasů MMA na světě M1 Global (kterou O2 Sport pravidelně vysílá) Vadimem Finkelsteinem, vyjde domácí pořadatele na více než 1 milion korun.

Přímý přenos se bude vysílat mimo ČR do desítek dalších zemí, a nejen pro domácí zápasníky to tak bude obrovská reklama. Dá se tedy říci, že takto velkou akci zatím žádný z bojových sportů u nás ještě nezažil, a vy můžete být díky O2 Sport u toho.

V rámci profesionálních zápasů se pak můžete těšit na duely, kde se představí skvělá jména, jako například bývalý šampión GCF David Kozma, který se popere s Markem Bartlem. Jan Široký, který nahradí zraněného Kuzníka v souboji s Vávrou, či Miloš PetrášekDavidem Marcinou.

[related_program]

Poslední císař v Praze

Do Prahy navíc přijede jako čestný host legendární bojovník Fedor Emelianenko, který má přezdívku „Poslední císař“ a momentálně se po několikaleté pauze připravuje na svůj silvestrovský návrat k zápasení v nově vzniklé japonské organizaci RIZIN FF.

mma fighting Fedor Emelianenko

Jeho účast v zápase má stát rekordních 2,5 milionu dolarů.

Fedor předá pásy vítězům jednotlivých kategorií. O2 Sport bude mít možnost s ním jako snad jediná televize v této době natočit exkluzivní rozhovor.

Naprosto čerstvou novinkou pak je, že smlouvu s RIZIN na stejný turnaj jako Fedor podepsal nejznámější český bojovník Jiří „DENISA“ Procházka, kterého můžete na O2 sport vidět v předělových znělkách a také v reklamě na O2 TV.

[related_program]

Foto: Facebook GCF, athslife.com
Ondřej Novotný Autor článku
Ondřej Novotný
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru