Rady pro sázkaře: Anglické a německé týmy budou v Lize mistrů stoprocentní

Skupina E:

Borisov – Leverkusen (18.00, O2 Sport): 2

Skupina E má jasného favorita, kterým je Barcelona, zbývající tři týmy bojují o druhou postupovou příčku. Leverkusen je třetí a na AS Řím ztrácí bod, Borisov je poslední s jednou výhrou. Německý celek je poměrně jasným favoritem, a to zejména díky výrazně lepší koncovce (+7), na druhou stranu v LM na cizích hřištích německý pohárový zástupce prohrál všechny tři zápasy. Bayer ale zvládl víkendovou generálku s Frankfurtem (3:1), nabral sebevědomí a v Bělorusku získá tři body.

Barcelona – AS Řím (20.45, O2 Sport): 1

Barcelona je po El Clásiku v euforii. Výhra (4:0) nad Realem ukázala sílu týmu, Messi navíc na hřiště přišel až jako střídající hráč za rozhodnutého stavu. Uzdravený Argentinec by tentokrát mohl dostat větší „minutáž“, což je pro římský celek s propustnou defenzivou špatná zpráva. Barca vyhraje v handicapu.

[related_program]

Skupina F:

Arsenal – Dinamo Záhřeb (20.45, ČT sport): 1

Arsenal má ještě teoretickou šanci na postup, nutně ale potřebuje zvítězit. Po víkendovém propadáku s WBA (1:2) není tým v optimálním rozpoložení, navíc přišel dlouhodobě o Coquelina. Doma se ale přeci jen „Kanonýři“ dokážou zmobilizovat a proti relativně slabšímu soupeři zvítězí o více jak jednu branku.

Bayern – Olympiakos (20.45, O2 Sport): 1

Německá mentalita nedovolí domácímu celku nic vypustit ani podcenit, stejný přístup má i kouč Guardiola, a tak Bayern nastoupí v silné sestavě. Olympiakos bude hodně bránit a spokojil by se i s bodem, rozdíl v kvalitě je ale obrovský. Řecký tým podlehne německé mašině minimálně o dvě branky.

[related_program]

Arjen Robben

Skupina G:

FC Porto – Dynamo Kyjev (20.45, O2 Sport): 1

Portugalský celek má deset bodů a ve skupině G se prezentuje výborným ofenzivním fotbalem. V každém utkání se gólově prosadil alespoň dvakrát a se stejnou produktivitou uspěje i proti ukrajinskému protivníkovi. Hosté sice nejsou zvyklí v ukrajinské lize prohrávat, o to větší šok je čeká, když narazí na výrazně silnějšího protivníka.

M. Tel-Aviv – Chelsea (20.45, O2 Sport): 2

Výkony i výsledky Chelsea jsou v poslední době jedna velká mizérie a nic na tom nemění ani sobotní výhra nad Norwichem (1:0). Anglický mistr je ale kvalitativně minimálně o dvě třídy výš než domácí, což se projeví. Tel-Aviv je bez bodu, skóre (1:11) je více než vypovídající. Chelsea vyhraje o dva góly.

[related_program]

Skupina H:

Zenit Petrohrad – Valencia (18.00, O2 Sport): 02

Petrohrad má hotovo, s dvanácti body je jasným postupujícím a v takové situaci ruské týmy obvykle poleví. Valencia bojuje o postup a bude hrát naplno. Hostující tým bude mít trochu problém vyrovnat se se zimou, která v Rusku panuje, nicméně i tak může pomýšlet alespoň na bod. Motivace bude tentokrát klíčovým atributem.

Lyon – Gent (20.45, O2 Sport): 02

Lyon dostal v pátek pořádnou facku, když nestačil na Nice (0:3). Druhému týmu francouzské ligy se navíc v LM nedaří, když ještě nevyhrál (0-1-3). Nastoupit nemůže vykartovaný Gonalons, na marodce je dlouhodobě Fekir. Gent tak může překvapit a získat cenný bod do tabulky skupiny H, ve které bojuje stále o postup do další fáze.

[related_program]

Foto: Reuters

 

Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru