Euroliga: Trápící se Real Madrid hostí ruský velkoklub Chimki

[related_program]

Real Madrid – Chimki Moskva (20.40, živě O2 Sport)

Netradičně ve středu večer nabídne sportovní stanice O2 Sport další z nesmírně zajímavých duelů prestižní Euroligy. Tentokrát se proti sobě postaví trápící se výběr z Madridu a superboháče z ruského velkoklubu Chimki Moskva.

V případě dalšího neúspěchu to může pro Real znamenat pád na nepostupové páté místo a pomalu se rozplývající cíl o postupu mezi 16 nejlepších mužstev.

Španělský celek má na svém kontě už tři prohry, dokázal si poradit jen s Bayernem Mnichov a s Crvenou Zvezdou Bělehrad. V dresu domácích zatím září rozehrávač Sergio Llull, který má v pěti zápasech průměr takřka patnácti bodů na utkání a celkem si připsal již 74 euroligových bodů.

[fve]https://youtu.be/Szvtzjoyp8A[/fve]

Avšak i basketbalisté Chimki mají co napravovat a budou chtít brzy zapomenout na minulé střetnutí, kde v souboji o první místo skupiny A prohráli v nervydrásajícím duelu s Fenerbahçe 83:88.

[fve]https://youtu.be/bfb2r0SRHtk[/fve]

Zkušený trenér Realu Madrid Pablo Laso řekl k utkání následující: „Musíme ukázat, že doma máme silný tým. Zatím jsme měli složitý los, ale nechceme se na nic vymlouvat. Nyní se střetneme s klubem, který má podle mě jeden z nejlepších týmů v Eurolize. Na diváka čeká velmi atraktivní a hodně důležitý duel.“

[related_program]

Foto: Reuters
(ds)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru