Irsko slaví postup na Euro. Jedu do Francie, křičel 60letý Superman

[related_program]

Z Bosny si svěřenci Martina O'Neilla přivezli nadějný výsledek 1:1, který doma před vyprodaným stadionem v Dublinu přetavili v postup.

Výhru 2:0 zrežíroval především Jonathan Walters. Útočník Stoke City ve 24. minutě proměnil penaltu a v minutě 70. přidal po přímém kopu i gólovou pojistku.

Návštěva Supermana!

Následné oslavy v šatně řídil týmový kustod. Zatímco česká fotbalová reprezentace má Eduarda Poustku, irský veselý chlapík se jmenuje Dick Redmond.

Muž zodpovědný za přípravu dresů a dobrou náladu v kabině vtrhl s křikem mezi slavící fotbalisty v kostýmu Supermana, ti ho na oplátku pokropili pivem.

„Je mi 60 a jedu do Francie!“ zařval poté nadšeně „Superman“ Redmond.

Brány baráže se pomalu zavírají

Irové jsou tak po Maďarsku druhým z baráže postupujícím týmem. O zbylá dvě místa se dnes v odvetách utkají Slovinsko s Ukrajinou a Dánsko se Švédskem (živě na Sport 1).

[related_program]

Češi budou držet palce především Slovincům, při jejichž postupu přes Ukrajinu by český výběr zůstal při losování Eura v druhém výkonnostním koši. V opačném případě by na svěřence Pavla Vrby čekal až koš třetí, a tím pádem i potencionálně těžší skupina.

[related_program]

Foto: Reuters
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru