Euroliga: Tomáš Satoranský byl mužem okamžiku. Dnes se představí Jan Veselý

[related_program]

Barcelona – Krasnodar 72:68

Čtvrteční souboj Barcelony s Krasnodarem byl dramatický do posledních chvil. Necelých osm vteřin před koncem zblokoval Tomáš Satoranský výhoz soupeře (na videu v čase 2:01), získal míč a dva trestné hody, kterými rozhodl o vítězství Barcelony 72:68.

[fve]https://youtu.be/ijTLBPbPcJg[/fve]

CSKA Moskva – Unicaja Malaga (17.55, O2 Sport)

Dlouho očekávaný souboj o první místo se odehraje v Moskvě, kde na sebe narazí týmy, které mají velkou formu a předvádí skvělý basketbal. Navíc ve skupině D jsou suverénní a po čtyřech zápasech mají oba výběry plný počet bodů.

V domácí hale bude CSKA přeci jen mírným favoritem a rozdílovým faktorem může být právě to domácí prostředí, jelikož svěřenci kouče Itoudise doma ještě v letošní sezoně nezaváhali. K výhrám jim dopomáhá i skvělá forma francouzského rozehrávače Nanda de Cola, který patří mezi pět nejlepších střelců celé Euroligy. Zatím má na svém kontě úctyhodných 76 bodů.

„Hrát proti CSKA je vzrušující, bude to svátek basketu. Mají úžasný tým, ve všech řadách kvalitní hráče, skoro žádné slabiny. Ale musíme se s tím porvat, včas napadat. Přejeme si, aby naše série výher pokračovala a probojovali jsme se ze skupiny,“ prohlásil před utkáním Daniel Diez, španělský reprezentant a jeden z klíčových hráčů Malagy.

Posledních pět vzájemných zápasů dopadlo výhrou CSKA Moskva. Podaří se hostům zlomit neúspěšnou sérii a zamířit tak k vytouženému postupu mezi nejlepších šestnáct celků?

[related_program]

Fenerbahce Istanbul – Chimki Moskva (20.40, O2 Sport)

Veselého Fenerbahce čeká těžký souboj s moskevským Chimki a v sázce nebude nic jiného než souboj o prvenství ve skupině A!

Obě mužstva mají na svém kontě tři výhry a jednu porážku. Klub z Istanbulu navíc zvládl poslední dva těžké zápasy, když nejprve vyhrál doma nad Realem Madrid a následně naplno bodoval na horké bělehradské půdě proti Crvené zvezdě.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=2jTranYsN0o[/fve]

V obou týmech se můžou diváci těšit na řadu hvězdných jmen, v Chimki Moskva jmenujme například americké trio James Augustine, Paul Davis a Tyler Honeycutt. Proti nim se v žluto-modrých barvách bude chtít jistě předvést Pero Antić, Ekpe Udoh nebo také český reprezentant Honza Veselý, který zatím v letošním ročníku Euroligy zaznamenal 40 bodů.

„Tým je připraven na další domácí zápas.“

„Čeká nás tým, který zatím hraje letos vynikající basketbal. Začali velmi dobře, když porazili Real a pak následovalo několik skvělých výkonů. Soupeř předvádí hodně týmový výkon a já pevně věřím, že nás čeká skvělý basketbalový večer, fanoušci se mají rozhodně na co těšit,“ láká diváky Željko Obradović, který je hlavním lodivodem Fenerbahce Istanbul.

[related_program]

Foto: Facebook FCB Basket
(ds, mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru