Exkluzivní zápasy mistrovství světa v MMA v Praze! Uvidíte živě na O2 Sport

Mistrovství světa

V pátek 27. listopadu a v sobotu 28. listopadu se v Praze uskuteční mistrovství světa amatérů asociace WMMAA a galavečer české největší profesionální organizace GCF.

O2 Sport: Mistrovství světa v MMA PrahaMistrovství světa v MMA v Praze se blíží! Vše vypukne 28. listopadu před kamerami O2 Sport a pod dohledem legendy – Posledního císaře – Fedor Emelianenko! Více informací: https://www.o2tvsport.cz/fighting/exkluzivni-zapasy-mistrovstvi-sveta-v-mma-v-praze-uvidite-zive-na-o2-sport/

Posted by O2 Sport on 13. listopad 2015

Zápasy budou probíhat v aréně Sparta na Podvinném mlýně a vstupenky jsou k dostání v síti Ticketstream!

Základ českého týmu, který se na domácím šampionátu popasuje se světovou amatérskou konkurencí, tvoří borci pražského týmu Pro7Sport.

Tým kolem kouče Davida Vyvážila vyšle do boje čtyři borce, kteří budou startovat ve všech vyšších váhových kategoriích od velterové váhy po těžkou.

Celkem Českou republiku bude reprezentovat sedm bojovníků v sedmi váhových kategoriích.

[fve]https://youtu.be/0YKI89r7dm0[/fve]

Česká želízka v ohni

Naším největším želízkem v ohni bude zřejmě Matúš Juráček, na svůj věk již poměrně zkušený zápasník s všestranným sportovním talentem. Borec velterové váhy pravidelně nastupuje i v boxerské extralize, za sebou má už čtyři zápasy pod organizací GCF, přičemž tři z nich vyhrál před limitem (2 TKO, 1 submise).

[fve]https://youtu.be/dg2K9aVgYng[/fve]

Svému dosud jedinému přemožiteli Davidu Ziopulosovi dokázal porážku oplatit letos v květnu na GCF 31 v Brně.

Prosadit by se rozhodně mohla i těžká váha Viktor Pavlíček, muž na vzestupu a zakladatel úspěšného gymu Pro7Sport, jenž je tak vcelku pochopitelně vlajkovou lodí tohoto pražského týmu.

Kromě úspěchu na amatérském poli má již za sebou i jeden zápas na GCF, který na únorovém galavečeru GCF 30 vyhrál technickým knokautem za necelé tři minuty.

V kategorii do 84 kg se popere o úspěch Miroslav Brož, v o stupínek vyšší polotěžké váze Michal Kotalík, který nahradil zraněného Filipa Hutra.

V bantamové váze bude startovat Artur Mykytenko z pražského PriMMAt Gymu, v kategorii do 65 kg bude za Česko bojovat Ondřej Ballada z SKS Arena Kladno a v lehké váze nastoupí Vítězslav Rajnoch z týmu My Gym Frýdek-Místek.

Kvalifikace od pátku

Kvalifikační zápasy o postup do finále budou probíhat v pátek od 9 hodin a finálové boje, které jsou součástí galavečera GCF 32, pak od 18 hodin.

Hostem galavečera bude Fedor Emelianenko, mnohými považován za nejlepšího bojovníka všech dob!

[fve]https://youtu.be/g0kvb5AwMsU[/fve]

FINÁLOVÉ SOUBOJE Z GALAVEČERA ODVYSÍLÁ OD 18.10 O2 SPORT V PŘÍMÉM PŘENOSU.

Foto: M-1 Global
(red)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru