Co bude s Rosickým? Čtyři varianty, kam by mohl z Arsenalu přestoupit

Sparta

V rudém trikotu nastartoval „Malý Mozart“ svou profesionální fotbalovou kariéru. Zahrál si tu Ligu mistrů, a mimo jiné vstřelil tenhle báječný gól Arsenalu.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=5ApRJVFKwfk[/fve]

V roce 2001 odtud přestoupil do Borussie Dortmund za rekordních 504 milionů korun. Návrat do mateřského klubu by byl logickým krokem před blížícím se koncem kariéry. Letenští mají navíc o svého odchovance eminentní zájem.

Německo

Přes německý schůdek už zkušený záložník jednou přešel při cestě do aktuálního anglického angažmá. V Dortmundu si udělal skvělé jméno a o návratu do Bundesligy se v minulosti už několikrát spekulovalo, o jeho služby se zajímal například Wolfsburg.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=BNkv820r_GM[/fve]

Amerika

Major League Soccer v poslední době sbírá hvězdy na sklonku kariéry jako houby po dešti. A to i v Premier League. Za moře se vydali například Didier Drogba, David Villa nebo třeba Steven Gerrard a „Rosa“ by tak rozhodně nepatřil mezi výjimky.

Katar

V populárním letovisku pro vysloužilé fotbalisty by český kapitán dostal nejen královsky zaplaceno, ale také by si mohl užívat krásného počasí a moře. Teplé klima by jistě prospělo i jeho bolavým kloubům a svalům.

Foto: Facebook Arsenal FC
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru