PILNÉHO domácí hřiště: Slavia potřebuje najít konstantní formu, bez ní do pohárů neprojde

[related_program]

Ano, Slavie se stala podzimním vládcem Prahy, jenže tohle kouzlo velmi brzo vyprchalo. Tým Dušana Uhrina ml. nedokázal navázat na výkon proti Letenským.

Nerozhodným výsledkem skončilo i utkání v Jablonci, i když bod z venku se vždycky počítá. Jenže když si z Edenu odvezla všechny tři body trápící se Olomouc, začalo vedení klubu bít na poplach.

Výsledkový propad se podařilo zastavit v minulém kole v Teplicích, i když nutno poznamenat, že ne po nějaké spanilé jízdě. Důležitou výhru trefil sešívaným v závěru zápasu střídající obránce Jiří Bílek.

Poháry? Zatím těžko

Nové vedení Slavie by tým rádo vidělo na pohárových příčkách. Slavia je sice má aktuálně na dohled, pokud ovšem sešívaní nenajdou konstantní formu, budou aktuálně čtvrtý Slovan Liberec dohánět jen horko těžko.

Bez posil to patrně nepůjde. Navíc v závěsu za vršovickým týmem jsou další kluby, které by se také rády podívaly do Evropy. Hlavně Jablonec, který zůstává v letošní sezoně hodně za očekáváním.

[related_program]

Slavia nutně potřebuje najít ještě jednoho spolehlivého střelce. Milan Škoda, který se díky letošním sedmi gólům dostal i do reprezentace, prostě na všechno nestačí.

sla boh skoda

Více branek by měli střílet hráči ze záložní formace. Tam má Slavia velké rezervy. V dosavadním průběhu sezony se prosadili pouze dva středopolaři. Jaromír Zmrhal zařídil výhru proti Spartě a Levan Kenia přispěl k vítězství nad Zlínem.

Právě gruzínský reprezentant by hru zálohy mohl pozvednout.  Jen potřebuje být zdravý, víc hrát a také víc střílet.

Cesta z útlumu – další derby

Pošramocenou reputaci si mohou Slávisté napravit v dalším pražském derby. Do Edenu tentokrát zamíří sousedi z Vršovic. Fotbalisté Bohemians 1905 mají v současné době úplně jiné starosti než Slavia.

Tým Romana Pivarníka se potácí u dna tabulky a teprve v minulém kole se proti Jihlavě dočkal prvního letošního vítězství.

Jenže to Slavii tři body nezaručí. Klokani se dokáží vyhecovat k výbornému výkonu a rozhodně se v Edenu sami neporazí.

Jak Slavia, tak i Bohemians 1905 se mohou opřít o parádní fanouškovskou podporu, a tak bychom se mohli dočkat zajímavé podívané nejen na hřišti, ale také v hledišti.

[related_program]

Foto: Facebook Bohemians Praha 1905
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru