Nastavený čas Milana ŠTĚRBY: Recept pro Bohemku na střelce Škodu

[related_program]

Muž velkých překvapení

Milan Škoda dal v této sezoně Synot ligy celkem sedm branek. Z hlediska jejich časového rozložení by se dalo říct, že je to muž velkých překvapení a nejvíc nebezpečný je v závěrech obou poločasů.

Gól do šatny vstřelil Ostravě, kterou stejně jako Plzeň pokořil také v poslední minutě zápasu.

Defenzíva Bohemians by si měla nicméně pohlídat i začátek zápasu. Už po osmi minutách se totiž Škoda prosadil v duelu s Jihlavou a po jedenácti minutách se radoval v utkání s Libercem.

Skoda_Liberec_radost

Král šestnáctky

Velice nebezpečný je především v pokutovém území, odkud se prosadil hned šestkrát (a i sedmý zásah proti Plzni přišel těsně z hranice šestnáctky technickou střelou po zemi k tyči). Jeho specialitou jsou centrované míče, na které si pravidelně nabíhá do pokutového území soupeře.

Navzdory své postavě disponuje velkým zrychlením a zarputilostí a díky tomu dokáže doběhnout i míče, které jsou už zdánlivě ztracené.

[related_program]

Žádný velký hlavičkář

Klokani by si určitě měli udělat speciální trénink na bránění Škody při standardních situacích. Po rohovém kopu dal totiž dva a po centru z přímého kopu jeden gól.

skoda teplice slavia cz

Rozhodně se v této sezoně neprezentuje jako nějaký ranař ze střední nebo větší vzdálenosti. Pokud má možnost, vbíhá do pokutového území, kde se snaží o technické zakončení.

A pozor, málokdo by to možná řekl, ale Milan Škoda dal pouze dva góly ze sedmi ligových v této sezoně hlavou. Prosazuje se především nohama.

Foto: slavia.cz

 

Milan Štěrba Autor článku
Milan Štěrba
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru