Newcastle Rostislava OBONI: Vítězná sestava se nemění ani po prohře 0:3

[related_program]

Vítězná sestava se v Newcastlu nemění ani po prohře 0:3, takže jedinou změnou oproti zápasu se Sunderlandem byl Anita místo Colbacka.

Návrat do reality

Kdo očekával, že budou Straky pokračovat v nastoupené cestě zlepšujících se výkonů (šestka nastřílená Norwichi a nakonec i to derby s Kočkami, v němž jsme i přes prohru jasně dominovali), se v sobotu zase vrátil do reality.

Newcastle Stoke

Ne, že bychom neměli na výhru. Hráči Stoke měli oproti nám v nohách úterní zápas ligového poháru proti Chelsea včetně prodloužení a penalt, ale na hřišti to vypadalo, jakoby jejich výhru nad úřadujícím mistrem slavili spíš naši.

Pěkné loženky

Bez zápalu, ksichtíky kyselé, v záloze zmatky, v útoku zmar. Šance byly, to jo, a pěkné loženky – tyčka, břevno, Pérez další jednu nebo dvě, ale co s tím?

Když už to byla 200% tutovka, chytil nám to gólman Stoke Jack Butland, kterému přišla na podzim skvělá forma.

Football - Newcastle United v Stoke City - Barclays Premier League - St James' Park - 31/10/15 Stoke's Jack Butland makes a save Reuters / Andrew Yates Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Jak jeden z fanoušků na Twitteru trefně poznamenal, Jack Butland by v sobotu chytil zřejmě i raketu Scud.

https://twitter.com/toonlowdown/status/660499408786726912

Gólmani jsou na marodce

Pokud se po prohraném derby hodně mluvilo o zaříznutí ze strany rozhodčích, teď zase leckdo ufňukává, že nás vychytal gólman. No, oni gólmani tam kvůli tomu jsou, víme.

Tedy naši ne, naši dva hlavní jsou na marodce a po sobotě k nim přibude i trojka Elliot, tentokrát se zraněným ramenem.

Možná by nebylo špatné postavit do brány v příštím kole proti Bournemouthu manažera McClarena, třeba by ho trefili do hlavy a vytloukli mu z ní ta jeho naprosto nepochopitelná střídání.

Football - Newcastle United v Sheffield Wednesday - Capital One Cup Third Round - St James' Park - 23/9/15 Newcastle United manager Steve McClaren looks dejected with assistant manager Paul Simpson Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

A zase ten Sissoko

A už jsem dnes zmínil Sissoka? Ne? Tak je tu výrazný posun, ten chlap nejen že není pro tým nijak užitečný, on už vyloženě škodí. Vypráskat zavčasu.  

Sissoko newcastle

Čili i nadále setrváváme v sestupové zóně a hráči mají i nadále huby plné řečí o rostoucí formě a sebevědomí.

Jenže v reálu se fanoušek Strak může radovat jen z toho, že syčáci ze Sunderlandu dostali šestku od Evertonu. Trochu divné.

[related_program]

Foto: Reuters
Rostislav Oboňa Autor článku
Rostislav Oboňa
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru