Liga mistrů v multidimenzi: V úterý mohou slavit tři týmy postup do osmifinále

[related_program]

Skupina A

Šachtar Doněck – Malmö (20.45, O2 Sport)

Z minulého střetnutí překvapivě vyšel vítězně švédský tým. Jediná branka zápasu posunula Malmö na třetí příčku tabulky za těžké váhy Real Madrid a PSG. Ukrajinci se pokusí odrazit ode dna a připsat první body v Lize mistrů a zabojují alespoň o Evropskou ligu.

Real Madrid – Paris Saint Germain (20.45, ČT sport)

Souboj titánů pokračuje! Ve třetím kole přijel tým Cristiana Ronalda na pařížský stadion, nyní bude v roli hosta Zlatan Ibrahimović.

zlatan ibrahimovic psg

Střetnutí před dvěma týdny skončilo bez jediného gólu a nejlepší týmy skupiny A tak mají na kontě po sedmi bodech.

V úterý si postup zajistí vítěz vzájemného duelu, pokud zároveň Šachtar Doněck vyhraje nad Malmö.

ronaldo

[related_program]

Skupina B

Manchester United – CSKA Moskva (20.45, O2 Sport)

Před čtrnácti dny utkání skončilo remízou 1:1 a oba týmy mají na kontě 4 body. Nyní se bitva přesune na Old Trafford a oba soupeři se pokusí přiblížit postup ze zatím zamotané skupiny B. Manchester ale ještě doma nad ruským celkem nevyhrál. Změní se to dnes?

Wayne Rooney

PSV Eindhoven – VfL Wolfsburg (20.45, O2 Sport)

Na nizozemské půdě se utká první a poslední tým tabulky – mezi nimi je ovšem jen tříbrankový rozdíl. Hráči Eindhovenu mají ještě v čerstvé paměti dvougólovou porážku z předminulého týdne. Nyní budou mít výhodu domácího prostředí.

[related_program]

Skupina C

FC Astana – Atlético Madrid (16.00, O2 Sport)

Astana přivítá na domácím hřišti španělského velikána. Ve třetím kole madridští Kazachy vyškolili 4:0. Atlético se jistě nebude chtít vzdát vedení tabulky a cokoliv jiného než výhra madridského celku by bylo obrovským překvapením.

Atletico Madrid

SL Benfica – Galatasaray SK (20.45, O2 Sport)

Turci na domácím hřišti ve třetím kole za hlasité podpory diváků otočili zápas a překvapivě urvali portugalský skalp. To bylo jejich první vítězství v soutěži, takže Galatasaray stále figuruje ve hře o postupovou příčku. Mezi týmy je nyní dvoubodový rozdíl a čeká nás dramatický zápas.

[related_program]

Skupina D

Mönchengladbach – Juventus (20.45, O2 Sport)

Německý Mönchengladbach dosud získal jen jediný bod a v tabulce je poslední. Nyní bude hostit velmi silného soupeře. Dosud neporažená Stará dáma v minulém kole před domácími fanoušky s německým soupeřem pouze remizovala a udržela tak Němce v naději na postup. Cesta k němu ale bude velmi složitá! Naopak Juventus v případě výhry a současné prohry Sevilly s Manchesterem City může slavit postupovou jistotu.

Juventus

Sevilla FC – Manchester City (úterý 20.45, O2 Sport)

Poslední duel byl sice velmi vyrovnaný, díky gólu v posledních vteřinách ale nakonec byli šťastnější Citizens. V tabulce odskočili Seville na rozdíl tří bodů. Dá se očekávat nabitý souboj o postupovou příčku. Velký tlak nejspíš zažije Jesús Navas v dresu Manchesteru, který opět zavítá do Sevilly, ve které strávil celé desetiletí.

Manchester City aguero jesus navas

Manchester si může zajistit postup, pokud vyhraje a Mönchengladbach ztratí s Juventusem.

[related_program]

Foto: Reuters
(lk)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru