České El Clásico se odehraje překvapivě i s Pavlem Horváthem na hřišti

[related_program]

Trénující hráč, hrající trenér

Vzpomínáte si na duben roku 1995? Začínalo derby pražských S a na trávník ve sparťanském dresu vyběhl i Jozef Chovanec, který už nějaký ten pátek netrénoval a ve Spartě byl manažerem. Něco podobného nyní chystá Viktoria Plzeň pro nedělní zápas právě se Spartou.

Z ověřených zdrojů sahajících až do plzeňské fotbalové šatny víme, že v neděli nastoupí i legenda Pavel Horváth. Ten sice pověsil hráčské kopačky na hák a začal se věnovat trenéřině, ale situace si žádá překvapivých tahů.

Po prohraném zápase s Brnem (0:1) se trenér Karel Krejčí nechal slyšet, jak jim chybí hráč Horváthova typu. Pro někoho to byl jen úsměvný povzdech, pro jiného zbožné přání. My, co se ve fotbalovém zákulisí pohybujeme jako horníci v rybníce plném kaprů, víme své. Respektive víme, kam se obrátit pro zaručené informace.

[related_program]

Vše vyřeší všitý klín

„Máte pravdu, Horváth skutečně v neděli nastoupí,“ potvrdila Alžběta Prknářová, vedoucí oddělení Dresy, trenýrky a štulpny.

V úterý si byl vyzkoušet dres, ale měl ho podle Prknářové pořádně vypasovaný. „Nic, co by nespravil všitý klín,“ usmála se vedoucí.

Správce Štruncových sadů Igor Drn prozradil, že Horváth pilně trénuje.

pavel horvath

„Vídám ho tady vždycky večer, když už jsou všichni pryč. V teplákách a mikině vykluše od branky k brance a zase zpátky. To je dvojnásobná dávka, než si dával v tréninzích, když aktivně hrál. Určitě v neděli nastoupí,“ měl jasno Drn a dodal, že Sparta odjede s pořádnou náloží gólů.

Komentář pana Zelí:

Pavel Horváth na hřišti? Podle mě to bude rozhodujícím faktorem a nedělní zápas vyhraje domácí Viktorka. Pavel nikdy neoplýval rychlostí, takže tréninkový výpadek zase tak vadit nebude. Mnohem víc půjde o psychiku spoluhráčů i soupeřů. Myslím, že ta mladá ucha trochu rozhodí, když proti nim nastoupí taková šajba.

[related_program]

Foto: koláž O2sport.cz, Facebook FC Viktoria Plzeň
pan Zelí Autor článku
pan Zelí
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru