Tomáš KALAS: Martial si mě párkrát povodil. Výsledek 0:0 proti Manchesteru United ale mluví za vše

Vyhráli jsme na penalty. Porazit Manchester United by přece jen stálo asi ještě o něco víc, ale vyřadili jsme je. To se neděje každý den, takže všichni máme pocit spokojenosti.

Tomas Kalas Middlesbrough

Bod ze tří zápasů

V klubu jsme měli složité období, kdy jsme ze tří zápasů získali jeden bod, a mysleli jsme si, že budeme mít minimálně šest.

Semkli jsme se a vyhráli zápas proti Wolves, i když jsme prohrávali 0:1. Na základě týmovosti jsme pak byli schopni konkurovat i v pohárovému zápasu Manchesteru United.

Tomas Kalas Martial Middlesbrough

Martial je o pár levelů výš

Když hrál Depay, tak toho moc neměl. Já jsem si ho hlídal téměř osobně a pomáhal mi i pravý záložník. Pak na hřiště přišel Martial a ten už se brání blbě. Řekl bych, že je ještě o pár levelů výš než Depay.

Já už jsem měl 70 minut bránění v nohách a Martial přišel na hřiště jako nový dravec, takže to bylo celkem složité. Párkrát si mě povodil, ale ne pokaždé se mu to povedlo.

Tomas Kalas Tomas Kalas Martial Middlesbrough

Já samozřejmě neočekávám, že vyhraju všechny souboje proti všem. To bych asi nehrál v Middlesbrough, kdyby se mi to tak dařilo, ale myslím, že výsledek 0:0 mluví za vše.

Můžete jedině vydělat

Po mentální stránce není tak těžké hrát proti takovým týmům. Možná to zní zvláštně, ale je to proto, že od nás doopravdy nikdo nic neočekával.

Tak to bylo, i když jsme s Chelsea hráli v Liverpoolu, který tehdy šel na titul. My jsme jim ho sebrali.

Tomas Kalas Middlesbrough Memphis Depay

Teď od nás znovu nikdo nic neočekával. Hrál druholigový tým na stadionu Manchesteru United. Z této stránky je to jednodušší, protože v těch zápasech se dá jen a jen vydělat.

Odchod do Anglie snad nebyl k ničemu

Když se mi tehdy vydařil zápas v Liverpoolu, tak se z toho taky dělalo haló, ale byl to jenom jeden zápas.

Teď se vydařilo utkání proti Manchesteru United. Když takových zápasů bude víc, tak se potom může ukázat, že odchod do Anglie a celý ten přestup nebyl k ničemu.

Middlesbrough

Jestli to byl vzkaz do Chelsea, to nedokážu posoudit.

Je vždy jen na trenérech, jakou tomu budou přikládat váhu. Stejně tak bychom ale mohli mluvit o spoustě zápasů, které se mi nepovedly.

Ale přece jen, 0:0 s Manchesterem United se jen tak zahodit nedá.

Foto: Reuters
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru