Začal Turnaj mistryň. Tyhle krásky bojují v Singapuru o titul. Mezi nimi i 2+2 Češky

Červená skupina:

Simona Halepová

so beauty Simona Halep :)Monday start #WTAFinal !!

Posted by Women Tennis on 24. říjen 2015

Čtyřiadvacetiletá Rumunka si v loňském roce zahrála finále Turnaje mistryň, kdy nestačila na suverénní Serenu Williamsovou. Při její absenci bude patřit k favoritkám.

Maria Šarapovová

Ruskou tenistku (a modelku) snad ani není třeba představovat. Osmadvacetiletá „ Sibiřská siréna“ má jistě v paměti své první místo z Turnaje mistryň z roku 2004 a letos se do turnaje probojovala ze třetího místa.

Agnieszka Radwańská

Polka si již dvakrát zahrála na Masters v semifinále. Na začátku roku krátce spolupracovala s Martinou Navrátilovou, ale už v dubnu ohlásily rozchod. V září vyhrála svůj jediný letošní turnaj v Tokiu.

Flavia Pennettová

Italian tennis player Flavia Pennetta poses for the photographers before the Giorgio Armani Spring/Summer 2016 collection during Milan Fashion Week in Italy, September 28, 2015.  REUTERS/ Stefano Rellandini

Italské tenistce je 33 let. Letos senzačně ovládla US Open a poté oznámila, že po sezoně ukončí kariéru. Poprvé se těsně kvalifikovala do elitní osmičky pro Turnaj mistryň, takže loučení to bude stylové. Z Masters už ale má titul z roku 2010. Ovšem ve čtyřhře.

Bílá skupina

Garbiñe Muguruzaová

Narodila se ve Venezuele, reprezentuje Španělsko. Dvaadvacetiletá hráčka si užije atmosféru Turnaje mistryň poprvé. Překvapivá finalistka letošního Wimbledonu. Kde podlehla Sereně Williamsové.

Petra Kvitová

Oči českých fanoušků budou sledovat především výkon „české lvice“ Petry Kvitové. Ta si užila vítězství na Turnaji mistryň v roce 2011 a dobrý výsledek by ráda zopakovala i letos.

Spoléhá i na pomoc z filmového světa:

fb_Kvitova3

Angelique Kerberová

Sedmadvacetiletá rodačka z Brém s polskými kořeny se na Turnaji představí potřetí. V roce 2012 a 2013 vypadla vždy v základní skupině.

Lucie Šafářová

Svoji premiéru ve dvouhře na Turnaji mistryň si v Singapuru odbude i osmadvacetiletá brněnská rodačka. I přes zdravotní výpadek si zajistila místenku na Masters, především díky finále na French Open. V Singapuru si zahraje i čtyřhru.

Turnaj mistryň začal už v neděli. Lucie Šafářová odehrála úvodní utkání ve čtyřhře, stejně jako Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou. Do dvouher vstoupí Šafářová i Kvitová v pondělí.

Výsledky:

Dvouhra:

Červená skupina:

Halepová (1-Rum.) – Pennettaová (7-Ita.) 6:0, 6:3

Bílá skupina:

Šarapovová (3-Rus.) – Radwaňská (5-Pol.) 4:6, 6:3, 6:4

Čtyřhra:

Bílá skupina:

Matteková- Sandsová/Šafářová (2-USA/ČR) – Muguruzaová/Suárezová (8-Šp.) 6:3, 7:6 (1)

Červená skupina:

Hlaváčková/Hradecká (8-ČR) – Babosová/Mladenovicová (Maď./Fr.) 6:2, 6:1

Pondělní program:

11.00: Muguruzaová (2-Šp.) – Šafářová (8-ČR)

12.30: Kvitová (ČR-4) – Kerberová (6-Něm.)

Oba zápasy můžete prostřednictvím O2 TV sledovat na ČT Sport.

[related_program]

 

Foto: Reuters, Facebook
(kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru