Nastavený čas Milana ŠTĚRBY: Jak asi vypadala předzápasová porada klokanů na Spartě

[related_program]

Takže kluci, čeká nás Sparta a všichni víme, jak na tom v této sezoně je ona a jak na tom jsme my.

Bude to těžký zápas, ale my nemáme co ztratit, naopak hrát musejí oni. Doufám, že jste se koukali, jak hráli ve čtvrtek proti tomu Schalke. Je jasné, že dneska proti nám bude hrát jak Fatai, tak i Lafata, protože toho si Ščasný nedovolí nenasadit od začátku.

Bacha na začátek a zbytečné fauly

Takže my začneme hezky zezadu. Hlavně chci upozornit na to, abysme se soustředili na začátek zápasu, ať nedostaneme rychlý gól. (pozn. red.: Splněno.)

Musíme hrát obětavě, na hranici důrazu, ale pozor na zbytečné fauly, a hlavně na zbytečné karty. (pozn. red.: David Bartek dostal červenou kartu ve 23. minutě.)

bohemians bartek

Budou na nás asi tlačit, ale určitě to tak budou mít otevřenější vzadu. (pozn. red.: Sparta dohrávala se stopery Marečkem a Holkem a krajními obránci Steinhöferem a Krejčím.)

Fatai a Lafata – nenechte jim prostor

Určitě si vytvoříme nějakou šanci, ale když to přijde, tak neplašte a řešte to v klidu. Musíme být efektivní. (pozn. red.: Největší a jedinou šanci zápasu Bohemky neproměnil Milan Jirásek.)

Musíme si pohlídat závěry poločasů, posledních pět minut zodpovědně a vzadu na jistotu a bez vymýšlení. Pozor na Lafatu, většinou si sbíhá na zadní tyč. (pozn. red.: David Lafata vstřelil gól v čase 45+1 min.)

Poslední dobou to tam padá i Fataiovi, je to hráč, kterému nesmíte dát prostor, hlavně v šestnáctce. Když k němu budete dostupovat včas a natěsno, může se nechat otrávit. (pozn. red.: Kehinde Fatai vstřelil v 56. minutě gól poté, co zůstal úplně sám v pokutovém území.)

bohemians fatai

Chci tu s vámi ještě být

Hlavně kluci, i kdybychom dostali gól nebo góly, tak to nebalíme a dohrajeme to naplno. Přijde se podívat spousta našich fanoušků, tak ať jim ukážeme pravou tvář Bohemky. (pozn. red.: Splněno, i když Sparta přidala ještě jeden gól v závěru.)

bohemians fans

Kluci, bojujte, rád bych tu s vámi ještě nějaký ten týden byl. (pozn. red.: Uvidíme.)

[related_program]

Foto: Facebook Bohemians Praha 1905, Facebook AC Sparta Praha
Milan Štěrba Autor článku
Milan Štěrba
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru