Synot liga očima sázkařského experta: Sparta s Bohemkou vyhraje, ale gól dají oba dva týmy

Tip: Sparta – Bohemians 1905: Oba týmy dají gól – ANO

[related_program]

Sparta má za sebou čtvrteční duel na půdě Schalke (2:2), nyní se potřebuje rychle přeorientovat na ligu, kde ji čeká odlišná role i styl hry.

Malé derby bude pro družinu kouče Zdeňka Ščasného hodně důležité, v příštím kole totiž zavítá letenský celek na půdu Plzně a jakákoliv ztráta by byla ve stávajícím okamžiku hodně nepříjemná.

Sparta je podle předpokladů obrovským favoritem, s Bohemkou má v poslední době hodně pozitivní bilanci (3-1-0). Rovněž forma obou celků je zcela odlišná, hosté jsou dokonce jediným týmem v soutěži, který čeká po deseti odehraných kolech na první vítězství (0-5-5)!

spa bohemians fortuna

Klokani umějí dávat góly

Bohemka přesto může domácí celek pozlobit, v hledišti bude mít početnou skupinu svých příznivců, ve všech zmíněných vzájemných duelech se dokázala proti Spartě gólově prosadit (2:1, 2:1, 2:1, 1:1).

Vstřelit branku mohou hosté i tentokrát, Sparta má sice nejlepší obranu v soutěži (5 branek), jenže z disciplinárních důvodů bude chybět tandem Martin Frýdek – Costa. Defenzivní čtyřka tak nastoupí pravděpodobně ve složení Mareček, Holek, Brabec a Hybš, což bude v této sezóně vůbec poprvé.

spa boh fortuna 2

Sparta je stoprocentní, ale…

Bohemka se navíc pokusí domácí zastrašit enormním důrazem, podobně jako v duelu s Libercem, ostrou hru do těla nemají hvězdy typu Dočkal nebo Matějovský příliš rádi.

Právě zmíněná dvojice se pak nechá snadno vykolejit, sbírá karty a výkonem jde dolu. Sparta je doma zatím stoprocentní a tuto bilanci neporuší ani v neděli, nicméně gólově se prosadí oba týmy.

Za domácí se trefí Fatai a střídající Konaté, za hosty Mosquera.

Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru