Tři derby na neděli: Bitva o Manchester a taky Sparta proti Bohemce

Vše odstartuje anglická Premier League, kde se od 12.55 střetne v duelu nesmiřitelných Sunderland s Newcastlem. Od 14.50 vypukne mezi United a City dlouho očekávaná bitva o Manchester a nakonec od 17.40 se můžou diváci těšit na pražské derby mezi Spartou a Bohemians 1905.

[related_program]

Podívejte se na nejpamátnější manchesterská derby na Old Trafford.

S výhodou multidimenze

U všech nedělních zápasů umožní televizní stanice O2 Sport využít exkluzivní funkce multidimenze. Divák si například může kdykoliv přímý přenos zastavit nebo přetočit. V případě, že fanoušek daný přenos nestihne, může využít funkci Zpětného zhlédnutí a vychutnat si kterékoli utkání až 30 hodin po jeho odvysílání.

Manchesterské derby doprovodí rovněž předzápasové studio, kam moderátor Radek Šilhan pozval Miroslava Jirkala a Radka Černého, bývalého brankáře Slavie nebo londýnského Tottenhamu.

„Interaktivní studio budeme mít i před zápasem na Spartě, kde Petr Svěcený se svými hosty rozebere vše okolo pražského derby,“ prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport. Do studia by měl zavítat Petr Mikolanda a také bývalý trenér české jedenadvacítky Jakub Dovalil,“ doplnil Kindernay.

Fotbalová DERBYneděle na O2 Sport:

12.55: Sunderland – Newcastle (komentují Jan Homolka a Jiří Vrba)

14.50: Manchester United – Manchester City (komentují Tomáš Radotínský a Vlastimil Kaiser)

17.40: Sparta Praha – Bohemians 1905 (komentují Milan Štěrba a Václav Pilný)

Foto: Reuters
(km)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru