4 excelentní smolaři Evropské ligy. Kdo po čtvrtečních zápasech nemohl usnout?

Kara Mbodji (Anderlecht)

Své o tom ví například obránce Anderlechtu Kara Mbodji. Ten v zápase s Tottenhamem napálil balón přímo do obličeje týmového kolegy Leandera Dendonckera. Od něj se míč nešťastně odrazil přímo na kopačku útočícího Christiana Eriksena a Tottenham rázem vedl 1:0.

Domácí však za pár minut vyrovnali a nakonec vyhráli zápas 2:1.

Wesley Hoedt (Lazio)

Domácí Lazio jako by od samého počátku zápasu proti Rosenborgu bojovalo nejen se soupeřem, ale i se smůlou.

Už ve třetí minutě po výborně rozehraném rohu trefil Wesley Hoedt jen tyč brankové konstrukce a v biliáru pokračoval i jeho spoluhráč. (od času 0:30)

O tři minuty později navíc za podražení sudí vyloučil Mauricia, zbytek zápasu domácí odehráli pouze v deseti. I přes nepřízeň osudu nakonec Lazio zdolalo Rosenborg 3:1.

[fve]https://youtu.be/hIuf3nxcTwg[/fve]

Hamdi Salihi (Skenderbeu)

Také albánský Skenderbeu hrál od poloviny prvního poločasu v deseti hráčích. Útočník Hamdi Salihi chtěl nejspíš smečovat do soupeřovy branky. Rozhodčímu se ale jeho počin asi nelíbil, a tak druhou žlutou kartou poslal volejbalistu do kabin.

Tenhle příběh ale dobrý konec nemá. Skenderbeu prohrál na hřišti Sportingu 1:5.

Stéphane Sparagna (Marseille)

Brankář Marseille Steve Mandanda v 77. minutě parádně vyrazil střelu Crislana. Vyražený míč se však odrazil od obránce Stéphana Sparagny přímo k útočícímu Wilsonu Eduardovi, který z bezprostřední blízkosti poslal míč do branky.

Braga vyhrála nad Marseille 3:2 a jednalo se o jeden z gólově nejpovedenějších zápasů. Už při prvním gólu Bragy zářil Ahmed Hassan. Podívejte se na krátký sestřih ze zápasu.

 

Foto: Reuters
(bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru