Newcastle Rostislava OBONI: Šest střel, šest fíků a McClaren na pracák (zatím) nemusí

[related_program]

Prvním z nich byl Norwich City, který si nakonec odvezl krutý debakl.

Krulova pekelná smůla

Neštěstí samozřejmě nechodí po horách, ale ulicemi Newcastlu, takže naše brankářská jednička a jedna z mála skutečných opor Tim Krul si na repre srazu zpřetrhal vazy v koleni a tato sezona pro něj skončila.

Tim Krul Newcastle

Brankářská dvojka Darlow má pro jistotu v háji vazy v kotníku, takže chytat asi bude muset trojka Elliot se zraněným stehenním svalem nebo uklízečka z bufetu. Nic moc vyhlídky.

Pár hráčů z marodky se ale naštěstí dalo dohromady, a tak měl McClaren pro zápas s Kanárky k dispozici Cissého, Haidaru, Dummeta, Tiotého i Colbacka.

Sissokův psychický problém

Začátek nebyl bůhvíjaké pokoukání, ale ve 14. minutě to tam spadlo. Sissoko našel ve vápně Wijnalduma a ten se trefil k tyči. Hurá. Za dvě minuty nás ovšem zachránila tyčka a za další čtyři už ani ta.

Bylo to 1:1 a nikoho nepřekvapilo, že u toho byl oblíbenec Sissoko, který má prostě nějaký psychický problém s pohybem vzad.

Sissoko newcastle

Takže klasická sprcha, ale naštěstí za dalších pět minut opět Sissoko (co to je za člověka???) našel centrem opět Wijnalduma a ten hlavičkuje na 2:1.

Obrany na obou stranách jako by zapomněly nastoupit, takže nikdo nevěděl dne ani hodiny. Mohlo to spadnout kamkoli, naštěstí ve 33. minutě Sissoko (???) přeběhl s balónem půlku hřiště, dal Pérezovi a ten nadvakrát propálil obránce i gólmana Norwiche. 3:1.

A o minutu později 3:2, protože Sissoko se zas někde zapomněl. Naštěstí přišel poločas. Ale po něm jsme zase přestali hrát.

[related_program]

A zase ten Sissoko

Norwich tlačil, my opět odkopávali, klasika. Jenže. V 64. minutě našel Sissoko (néééé) za obranou Mitroviće a ten dává dělovkou na 4:2.

A za další minutu přidal po centru Janmaata Wijnaldum na 5:2 a bylo vymalováno. Dohrávalo se už víceméně v klidu, hráče fotbal kupodivu bavil a Gini nakonec přidal i svou čtvrtou branku. 6:2. Hattrick, nedejbože čtyři góly nedal hráč Newcastlu asi tak sto padesát let, o šesti gólech za zápas nemluvě.

Georginio Wijnaldum Newcastle

Lehký optimismus

Hurá, hurá, hurá. Do nadcházejícího derby proti nenáviděnému Sunderlandu můžeme jít s lehkým optimismem.

[related_program]

 

A na závěr jeden citát z Twitteru: Jen Sissoko dokáže být nejlepším a zároveň nejhorším hráčem v jednom utkání.

Foto: Reuters
Rostislav Oboňa Autor článku
Rostislav Oboňa
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru