Sparta jede do Příbrami. Experti mají jasno: Oba týmy vstřelí gól

[related_program]

Vrátí se Sparta Praha na první místo tabulky Synot ligy?

fortunaIII

Zatímco na Letné je Sparta stoprocentní (5-0-0), na cizích hřištích to není žádná sláva (1-2-1). Kouč Ščasný po reprezentační přestávce mohl pracovat s kádrem až od středy, do té doby měl k dispozici torzo týmu.

Stejná sestava jako s APOELem i Slováckem

Zátěž reprezentantů byla na druhou stranu přijatelná, většina z nich odehrála maximálně jeden zápas. Drobné zranění utržil kanonýr Lafata, ale jeho start by neměl být ohrožen.

Trenér Ščasný, pokud jej okolnosti nedonutí, ponechá v základu stejnou sestavu jako při vítězných duelech Evropské ligy s APOELem (2:0), respektive v lize se Slováckem (4:0). Na marodce je stále Vácha s Breznaníkem, potíže má i Holek.

Příbram na jaro jen vzpomíná

Příbram na podzim zaostává za loňským jarem, kdy do posledního kola bojovala o pohárové příčky. Středočeský celek je v dolní polovině tabulky, na vině je především prostupnější defenziva (21 branek).

fortunaV

Obrovská motivace proti Spartě

V ofenzivě si tým ale nevede špatně. Proti Spartě budou mít domácí každopádně obrovskou motivaci, Bednář se Zápotočným a Rezkem ve Spartě působili, ani jeden se s týmem nerozcházel v nejlepším.

pribram synot liga fotbal

Obě mužstva dají gól

Příbram v posledních třech vzájemných duelech dokázala defenzivu Sparty pokaždé pokořit, trefit by se mohla i tentokrát.

fortunaIV

Sparta si v boji o první místo ale žádné zaváhání nemůže dovolit, a také ona bude hrát směrem dopředu dostatečně kreativně i důrazně.

V utkání se gólově prosadí oba týmy.

[related_program]

Foto: Facebook AC Sparta Praha, FK Příbram
(red)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru