VÍME PRVNÍ: Jaromír Jágr potvrdil, že příští rok bude hrát na hokejovém MS v Rusku

Nestačil doběhnout k telefonu

Jágr sice vynechá Světový pohár, ale mistrovství světa, které příští rok hostí Rusko, si ujít nenechá. Naší redakci to potvrdil zdroj přímo z realizačního týmu české hokejové reprezentace.

Jaromír Jágr

„Trenér Vůjtek to zkoušel už se Světovým pohárem, ale nemohl se Jardovi dovolat. Mezitím se musela uzavřít soupiska, takže bylo vymalováno. Později jsme zjistili, že Jarda byl ve sprše a nestačil doběhnout k telefonu. Naštěstí se mu Vladimír Vůjtek dovolal později a zjišťoval, jaká je šance, že by Jágr reprezentoval na mistrovství světa,“ řekl asistent kustoda Bedřich Brusla s tím, že Jágr se nenechal dlouho přemlouvat a na nabídku kývl.

Součástí dohody je také tajná doložka, kterou nám Brusla po deseti fernetech ochotně prozradil.

Pokud Jaromíra Jágra nesklátí stařecká demence, Alzheimer nebo Parkinson, bude Česko reprezentovat do roku 2032. V repre by tak skončil v krásných šedesáti letech.

asistent kustoda Bedřich Brusla

A co Dominátor?

Česká sportovní média tak mohou s klidem opustit jeden ze svých evergreenů. Otázka, zda Jágr bude v reprezentaci, je totiž na věky zodpovězená.

Zaděláno je ale na jinou senzaci, v reprezentační kabině se totiž stále častěji zmiňuje jméno Dominika Haška. V jeho případě jsou však šance malé.

„Telefon zvedá bez problémů, ale svou účast podmiňuje tím, že celý tým bude pít jakýsi energetický nápoj. To asi neprojde, protože všichni pijeme pivo,“ dodal na závěr Brusla a usnul.

Komentář pana Zelí:

Co k tomu říct? Jarda! Jarda! Jarda! Vždycky jsem říkal, že má superhrdinské schopnosti, a tohle to jen dokazuje. Už se těším, až budou má vnoučata brát své děti na zápasy, na kterých Jágr nastřílí hattrick. Ten člověk je totiž – stejně jako Gott nebo Vondráčková – nesmrtelný.

 Foto: Facebook Jaromíra Jágra, koláž O2 Sport
pan Zelí Autor článku
pan Zelí
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru