Putinovy narozeniny: 7 gólů (VIDEO) a dostal obraz malovaný ňadry. Vladimir slavil hokejem s legendami v Soči

Ruský prezident Vladimir Putin oslavil své 63. narozeniny v Soči velkolepě.

V hokejovém zápase, kterého se účastnily i legendy ruského hokeje jako Pavel Bure nebo Vjačeslav Fetisov, nastřílel Putin 7 branek.

Samosebou většinu po vlastních individuálních akcích.

Podívejte se na hokejové dovednosti Vladimira Vladimiroviče.

[fve]https://youtu.be/MLLqIyWy_FA[/fve]

Je až s podivem, že vládce Kremlu zatím nedraftoval žádný klub z NHL, nebo alespoň KHL.

Russian President Vladimir Putin (2nd L) and International Ice Hockey Federation (IIHF) President Rene Fasel (L) take part in a gala game opening a new season of the Night Ice Hockey League in Sochi, Russia, October 7, 2015.  REUTERS/Aleksey Nikolskyi/RIA Novosti/Kremlin ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. Russian President Vladimir Putin lifts a trophy as former hockey player Alexander Yakushev stands nearby after a gala game, opening a new season of the Night Ice Hockey League in Sochi, Russia, October 7, 2015. REUTERS/Aleksey Nikolskyi/RIA Novosti/Kremlin ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. Russian President Vladimir Putin (L) takes part in a gala game opening a new season of the Night Ice Hockey League in Sochi, Russia, October 7, 2015.  REUTERS/Aleksey Nikolskyi/RIA Novosti/Kremlin ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS.        TPX IMAGES OF THE DAY Russian President Vladimir Putin (L) takes part in a gala game, opening a new season of the Night Ice Hockey League in Sochi, Russia, October 7, 2015.  REUTERS/Aleksey Nikolskyi/RIA Novosti/Kremlin ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS.

Dárek za všechny peníze

Smutnit však Putin nemusí. Od své fanynky, malířky Iriny Romanovské, dostal k narozeninám vskutku nevšední dar. Obraz malovaný jejími prsy.

Jak to Ruska dělá? Podívejte se.

maluje prsy maluje prsy 2

[fve]https://youtu.be/tn003zWQTUY[/fve]

Jak se také dá malovat ňadry, vědí i v Japonsku.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=LTFoMuEpDzg[/fve]

Foto: Reuters, dailymail.co.uk
(red, fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru