Padá jedna hvězda za druhou a velkokluby zuří. Kdo všechno přišel v kvalifikaci ME o opory?

Představte si, že máte královsky placené zaměstnance, které jednou za čas vyšlete pracovat pro jinou firmu a oni se vám vrátí další práce neschopní.

V takové pozici jsou teď velkokluby jako Real Madrid, Juventus nebo Manchester City. Kvůli reprezentacím přišli tito giganti o několik opor.

Není divu, že zuří!

Sergio Agüero

Pro argentinského útočníka Sergia Agüera z Manchesteru City byla kritická 24. minuta zápasu s Ekvádorem. Natrhl si stehenní sval na levé noze a kurýrovat se bude muset aspoň měsíc.

Karim Benzema

Francie, pořadatel Eura 2016, chtěla i při přátelském utkání ukázat sílu národního mužstva. Kouč Didier Déschamps nasadil také útočníka Karima Benzemu. Ten v Realu Madrid vynechal velkou část přípravy. Na celý zápas ještě podle klubu nebyl připraven. V 81. minutě zápasu proti Arménii si poranil sval a chybět bude zhruba tři týdny.

Álvaro Morata

Španělský reprezentant Álvaro Morata se zranil už v 11. minutě zápasu proti Lucembursku. Spekulovalo se o zlomenině lýtkové kosti. Rentgeny a různá vyšetření naštěstí tuto informaci nepotvrdily. Lýtko má však velmi silně zhmožděné, a jak dlouho nebude moci hrát za turínský Juventus, nikdo zatím neví.

Mario Götze

Němec Mario Götze odehrál proti Irsku pouhou půlhodinu a následně musel na hřiště pustit André Schürrleho. Stěžoval si na bolest třísel. Podrobná vyšetření nakonec ukázala, že se jedná o vážnější zranění, než se původně předpokládalo. Záložník bude chybět Bayernu Mnichov přinejmenším do konce kalendářního roku.

Paul Pogba

Francouzský reprezentant Paul Pogba do mezistátního zápasu ani nezasáhl. Na tréninku se nepříjemně srazil se spoluhráčem. Dvaadvacetiletý fotbalista to odnesl vymknutým kotníkem a chybět bude Juventusu minimálně deset dnů.

Kvalifikace na mistrovství Evropy pokračuje už dnes. Od 20.45 hraje český národní tým s Tureckem. Prostřednictvím O2 TV ale můžete na dalších stanicích vidět i další zápasy.

[related_program]

Foto: Reuters
(bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru