Rostislav OBOŇA: Aha, sezona začíná. Tak ať McClaren vrátí gáži

[related_program]

Po slušné remíze 2:2 s Chelsea se zdálo, že se Straky pomalinku stavějí na nohy. Mužstvo vydrželo hrát proti úřadujícímu mistrovi téměř celých 60 minut a objevily se i ojedinělé záblesky herní kvality.

newcastle

Na Manchester City jsme jeli samozřejmě jako jasní outsideři, ale přeci jen vzadu v hlavách zlehka blikalo, že proti silným to celkem umíme. A prvních pětatřicet minut to vypadalo, že fakt že jo.

Ropáci byli v úvodu mimo

Možná mám úsudek zamžený dlouho nepoznaným štěstím, ale tu první půlhodinu se Ropáci na Newcastle vůbec nechytali. Straky v pohybu, Straky kombinují, Straky brání, Straky útočí, Straky mají šance, Mitrović dává gól!

Normálně to připomínalo opravdový fotbal! Další dva tři kousky mohly přibýt, ale ofsajdy a Hart v bráně ManCity byli proti.

Gól do šatny

Ve 42. minutě jsem si poprvé všiml, že doma nemám ani kapku rumu. Zpackaný ofsajdsystém, tři hráči domácích před naší bránou a Agüero pohodlně vyrovnává. Do šatny. Super. Ale co, plichta zatím dobrý, v šatně se oklepeme a dáme je.

newcastle

O přestávce se ale v šatnách něco stalo. V té domácí manažer Pellegrini zřejmě hráčům prozradil, že se jedná o soutěžní zápas, a nikoli o vyklusávací trénink. A v naší šatně asi Sissoko s vážnou tváří prohlásil, že teď už bude hrát fakt naplno jak o život a všichni hráči si smíchem vykašlali plíce.

Katastrofa, ostuda, hrůza… a Wimbledon

49. Agüero, píp, 50. Agüero, píp, 53. De Bruyne, píp, 60. Agüero, píp, 62. Agüero, píp a byl z toho Wimbledon.

Aguero Manchester City

6:1. Víte, tohle se stane, že občas padnou slepené góly. Že tam padne všechno, co letí přibližným směrem na bránu. Ale akceptovat lze 3:1. Možná 4:1, když je zle. Ale píp, 6:1 je katastrofa, ostuda, hrůza, mor, kobylky, píp do píp.

Jediné naše štěstí bylo, že nás už pak nechali na pokoji a dali si rekreačku. Desítku by nám totiž v sobotu dali s prstem v nose, kdyby chtěli.

McClarene, vrať gáži!

Co k tomu říct. Nejhorší ligový start od vzniku vesmíru, poslední místo, žhavý kandidát na sestup. A co na to manažer McClaren? „Máme za sebou nejtěžší soupeře, naše sezona začíná až teď.“

Football - Newcastle United v Chelsea - Barclays Premier League - St James' Park - 26/9/15 Newcastle manager Steve McClaren looks dejected Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Aha. Doufám tedy, že za ty předchozí zápasy vrátíš gáži, ty píp chytráku.

[related_program]

Foto: Reuters
Rostislav Oboňa Autor článku
Rostislav Oboňa
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru