Premier League: Fantastický Agüero sestřelil Straky pěti góly. K jakým legendám se přiřadil?

[related_program]

Po dvou nečekaných porážkách v řadě nevstoupili Cities dobře ani do utkání s posledním Newcastlem United.

Hosté, kteří letos v lize ještě nezvítězili, však byli v prvním poločase důstojným soupeřem, a dokonce se i přes 20 minut radovali z vedení. Překvapivou branku hlavou zařídil již 18. minutě vytáhlý Srb Aleksandar Mitrovič.

https://twitter.com/therealfanatix/status/650317441776635904

Snahy domácích o vyrovnání pak ztroskotávaly na dobře organizované obraně Newcastlu. Prapor Manchesteru City pozvedl až ve 42. minutě Sergio Agüero.

Výhrůžku argentinského útočníka ale Straky asi pořádně nepochopily, a tak mohly v druhé půli pouze přihlížet řádění hladového střelce.

Než byl Agüero v 65. minutě vystřídán Wilfriedem Bonym, stihl nasázet další čtyři branky. V součtu se zásahem z prvního poločasu mu tak na 5 zásahů stačilo 20 minut hry.

Aguero Manchester City

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=JfMUi60P3es[/fve]

Agüero je teprve pátým hráčem, kterému se podařilo v Premier League v jednom utkání vstřelit pět gólů. Naposledy to dokázal Dimitar Berbatov, před ním to byli Jermain Defoe, Alan Shearer a Andy Cole.

V 53. minutě se navíc trefila i nová letní posila Kevin De Bruyne. Belgičan překonal nešťastného Nizozemce Tima Krula krásným akrobatickým kouskem.

Svěřenci Manuela Pellegriniho tak deklasovali Newcastle United 6:1, a Steva McClarena tudíž rozhodně nečeká příliš poklidná reprezentační pauza.

[related_program]

Foto: Reuters
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru