Tomáš KALAS: Jisté místo u nás nemá nikdo. Jen to podporuje zdravou rivalitu

Trenér mi nakonec trochu objasnil, proč jsem před dvěma týdny načas ze sestavy vypadl. Je fakt, že po předchozím reprezentačním srazu jsem neodehrál zápas s Milton Keynes moc dobře, přestože jsme 2:0 vyhráli.

Pohárový návrat do sestavy

Šanci proti Brentfordu dostal jiný hráč a chytil se jí, takže jsem pak nenastoupil ani v Nottinghamu.

V poháru proti Wolverhamptonu jsem se ale do týmu vrátil. Vyhráli jsme 3:0 a v sestavě jsem zůstal i proti Leedsu. Uvidíme, kdo bude hrát proti Readingu.

kalashra

U nás platí, že snad až na jeden post, nemá místo v sestavě jisté vůbec nikdo. Každý post je zdvojený a to jenom podporuje zdravou rivalitu. Člověka to neustále nutí mačkat ze sebe to nejlepší.

Na první místo ztrácíme jenom bod

Hrát chtějí všichni, zvlášť teď, když se daří. Na vedoucí Brighton ztrácíme bod a před třetím Readingem máme náskok 5 bodů, což je hned na začátku ročníku dobré.

Navíc máme možnost Readingu ještě víc odskočit. Hrát proti nám nebude Matěj Vydra, který je zraněný. Dobře se známe z reprezentace do 21 let. V bližším kontaktu jsme ale před zápasem nebyli.

Každý má své starosti. Program je hodně náročný.

V reprezentaci jako náhradník

Snad jeho zranění nebude vážné, když je mezi náhradníky pro národní tým stejně jako já.

Trochu mě mrzí, že pozvánka nepřišla, protože zřejmě byla šance si v jednom ze dvou zápasů zahrát. Ale beru to tak, že to přijde, až když to má přijít. Budu se soustředit na klub a můžu víc potrénovat.

Taky musím uznat, že jsem v poslední době neměl úplně top formu, což možná taky hrálo roli. Tak snad příště.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru