Liga mistrů: Real Madrid ve středu hostí Malmö, Ronaldo cílí na další rekord. Manchester United přivítá Wolfsburg

Skupina A:

Malmö FF – Real Madrid (O2 Sport)

Švédský tým vyzve fenomenální Bílý balet.

Ústřední postavou nebude samozřejmě nikdo jiný než Cristiano Ronaldo, autor hattricku z minulého kola proti Šachtaru Doněck. Ronaldovi chybí jen tři krůčky k překonání klubového střeleckého rekordu Raúla Gonzálese (323 branek).

CPRCwkKUAAA5aWt

Jak dobře víme, lámání rekordů má v oblibě, Malmö by se mělo mít na pozoru!

Šachtar Doněck – Paris SG (O2 Sport)

První setkání těchto dvou týmů v Lize mistrů. Ukrajinci sice na domácí půdě pětkrát za sebou neinkasovali, ale Paris SG je hodně silný soupeř. Útočník Edison Cavani je v úžasné formě, nastřílel 21 branek v posledních 21 zápasech. Prosadit se jistě bude chtít i hvězda Zlatan Ibrahimović, kterému se to v posledním kole v jeho rodném Malmö nepovedlo.

Skupina B:

CSKA Moskva – PSV Eindhoven (O2 Sport)

CSKA se Eindhoven zatím nikdy nepodařilo porazit. V prvním kole padli Rusové ve Wolfsburgu 0:1. Doma se budou muset zřejmě obejít bez pilíře zadních řad. Obránce Vasilije Berezuckého trápí zranění stehenního svalu. Vynechal sobotní moskevské derby s Dynamem (1:1) a pravděpodobně se neobjeví ani v tomto utkání. I Nizozemci mají několik hráčů mimo hru – Luuka de Jonga nebo Andrése Guardada. Oproti Rusům má ale PSV na kontě 3 body za výhru nad Manchesterem United.

Manchester United – VfL Wolfsburg (O2 Sport)

Rudí ďáblové zůstali téměř po dvaceti letech po úvodním kole Ligy mistrů bez bodu. Němci sice z prvního duelu s CSKA vyšli jako vítězové, ale zatím nikdy nevyhráli na anglické půdě. Favoritem je určitě Manchester, který by měl ze sebe setřást ošklivé zranění obránce Luka Shawa z Eindhovenu a potvrdit dobrý výsledek z víkendového kola Premier League se Sunderlandem 3:0.

Skupina C:

FC Astana – Galatasaray SK (O2 Sport, 18.00!)

Liga mistrů se poprvé v historii bude hrát na kazašském trávníku. Na úvod Astana prohrála v Lisabonu s Benfikou 0:2 a teď se těší na domácí premiéru.

Úřadující turecký mistr Galatasaray je v domácí soutěži zatím čtvrtý a v prvním kole Champions League prohrál doma s Atlétikem Madrid 0:2.

Pozor! Utkání začíná kvůli časovému posunu už v 18 hodin. Na O2 Sport o něj ale nepřijdete.

Atlético Madrid – SL Benfica (O2 Sport)

Souboj dvou tříbodových. Pikantní zápas to bude především pro obránce portugalského klubu Silvia Manuela Pereiru, který si, pokud nastoupí, zahraje proti mateřskému klubu. Benfica loni v základní skupině venku nevyhrála, podaří se jí to letos?

Skupina D:

Juventus FC – Sevilla FC (O2 Sport)

Loňský finalista Juventus dokázal v úvodním kole porazit se štěstím Manchester City. Vítězství je o to cennější, že musel duel otáčet. Proti Seville bude kvůli zranění stehenního svalu chybět hvězdný útočník Mario Mandžukič.

Sevilla dala v prvním kole tři branky Mönchengladbachu a snadno vyhrála. Velkou roli však v utkání hrály kontroverzní penalty českého sudího Pavla Královce.

[fve]https://www.youtube.com/watch?t=61&v=A_UwdRq4oxs[/fve]

Mönchengladbach – Manchester City (O2 Sport)

Oba týmy chtějí první body v soutěži. Do německého Mönchengladbachu se Liga mistrů vrací po 40 letech. Německý celek povede nově kouč André Schubert, který tým převzal po pěti prohrách v bundeslize a snaží se tým vzkřísit.

Manchester je pod tlakem i kvůli poslední prohře s Tottenhamem, v tomto zápase navíc přišel i o několik hráčů.

[fve]https://www.youtube.com/watch?t=252&v=E5n8VtUipxA[/fve]

Foto: Reuters
(kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru